NE SPREGLEJTE

Suzy ASTRO - posebna izdaja revije Suzy

Kaj nas čaka v letu 2019? Katere energije se bodo prepletale in kako jih je najbolje ujeti? Vse to in še več si lahko preberete v posebni izdaji revije Suzy.
Fotografija: Suzy ASTRO - posebna izdaja
Odpri galerijo
Suzy ASTRO - posebna izdaja

Leto 2019 bo leto karmičnega čiščenja in sprememb! Zato smo v uredništvu revije Suzy spet pripravili posebno izdajo, v kateri vas čaka veliko zanimivega ezoteričnega branja, ki bo na prodajnih policah do konca februarja 2019.

Predani boste prekinjanju ponavljajočih se vzorcev, pravi Shana Flogie, ki je za Suzy Astro opisala, kakšne energije se bodo prepletale v prihajajočem letu in kako jih je najbolje ujeti. Veliki letni horoskop po znamenjih je tokrat nastal v uredništvu, kjer imamo odlično astrologinjo in novinarko Matejo Blažič Zemljič.

Za vas je spisala tudi zanimiv intervju s priznanim karmičnim diagnostikom in bioterapevtom Marjanom Ogorevcem o partnerskih odnosih, ki se korenito spreminjajo, zato imamo pogosto nemalo težav. Partner je lahko nagrada za preteklo delo ali naporni učitelj, pravi Ogorevc.

Dobra vila Maja Debevc pa razmišlja, zakaj smo ženske korak pred moškimi. Zelo igriva in spoštljiva drug do drugega sta naša znana estradnika Lili Žagar in Marko Potrč, ki sta nam zaupala skrivnosti svoje lepe ljubezenske zgodbe, ki se je začela pisati pred 11 leti in nam je lahko vsem za navdih.

Nasmejali se boste razmišljanju naše princeske na zrnu kvinoje, ki je svojega princa srečala v zrelih letih in je uspešno prestala prvo leto zakona. Sicer pa bo v letu, ki prihaja, naša pozornost namenjena obilju. Pa ne samo denarnemu. Kako se mu odpreti, govori Kassandra, ki jo kanalizira zdravilka in duhovna učiteljica Susan Ashley.

Suzy Astro vas vabi na Havaje – v družbo delfinov in kitov, prvi imajo vibracijo veselja, drugi odpirajo srce, najdete pa tudi nasvete, kako meditirati in aktivirati zakon privlačnosti, rešujete lahko teste in si izračunate, kakšna karmična lekcija vas čaka v prihajajočem letu. Veliko zanimivega branja vam prinaša posebna izdaja revije Suzy, ki naj bo vaš vodnik v lepše življenje v letu 2019.

Posebno izdajo Suzy ASTRO si lahko lahko od srede, 21. novembra naprej zagotovite za samo 1,80€ na vseh večjih prodajnih mestih po Sloveniji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije