DUHOVNA MODROST

Sprožite kolesje vesolja, uresničite cilje

Za uresničenje cilja ali želje morate narediti logične korake. Kar želite, imate na dosegu roke, potrebna je le akcija.
Fotografija: Zastavite si cilje in konkretne korake za akcijo, vse pa podprite z duhovno prakso. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Zastavite si cilje in konkretne korake za akcijo, vse pa podprite z duhovno prakso. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Nič se ne bo zgodilo, če ne boste jasno opredelili ciljev in želja in se nato premaknili z mesta in če boste samo čakali, da se vam stvari odvijejo same od sebe. Vsaka uresničitev želje potrebuje vsaj nekaj začetne usmerjene akcije, ki sproži kolesje vesolja v pogon. Le ko enkrat zaženete energijo, bo lahko začela delovati za vas.
Zastavite si cilje in konkretne korake za akcijo, vse pa podprite z duhovno prakso. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Zastavite si cilje in konkretne korake za akcijo, vse pa podprite z duhovno prakso. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Najprej odprite um in srce. Zaupajte, da se vse dogaja tako, kot se mora. Bodite dovzetni za sinhronosti in dogodke, ki vas peljejo k pravi poti. Potrudite se izkoreniniti negativne misli in čustva, ki so ubijalci vaše namere. Zavrtijo vas v spiralo obupa in prikujejo na mesto. Odpravite vsakršen dvom. Poleg tega bodite dejavni in vsak dan naredite nekaj za izpolnitev svojih želja.

Morda se boste vmes spraševali, kako, ko pa se večino časa navidezno nič ne dogaja. Zavedajte se, da se – tudi ko se na materialni ravni nič ne odvija – marsikaj že oblikuje in povezuje na energijski ravni. Zato je pomembno, da sledite svojim željam, tudi ko se nič ne zgodi. Recimo, da nekaj časa na dan razmišljate ali pišete o svoji želji, na vizualizacijsko tablo pripnete novo sliko, povezano s svojo vizijo, opravite telefonski klic in se pozanimate o nečem, povezanem z željo.

In kako se spravite v pogon? Psihologi pojasnjujejo, da poznamo konkretno in navdihnjeno akcijo oziroma trud za uresničenje namere. Konkretna akcija je na primer, da če želite nov avto, hodite po prodajnih salonih, dajete na stran 10 odstotkov plače in spremljate prodajne akcije. Če želite postati kemik, se vpišete na študij kemije.

Gre za logične, predvidljive korake zavestnega uma. Navdihnjena akcija je po drugi strani manj linearna in včasih se zdi, da sploh ni povezana s končnim ciljem. Ko stopite v stik s svojo višjo zavestjo, uporabljate vizualizacijo, afirmacije, dnevnik hvaležnosti, meditirate, molite, se bo vesolje odzvalo in vam pripeljalo na pot ideje, ljudi, priložnosti, denar in druge vire, ki jih potrebujete, da spravite svojo željo v resničnost.

Našli boste nov navdih, sledili intuitivnim namigom in spremljali svoje sanje. Sledite vsemu temu! Naj vas vodijo radovednost in interesi. Vse to spada k navdihnjeni akciji, pripravljenosti slediti intuiciji, namigom in poslušanju svojega notranjega glasu. Takšna akcija je pravzaprav pravi izraz naših prepričanj in pozitivnih pričakovanj.

Ta oblika akcije teče na nezavedni ravni in temelji na odprtosti za priložnosti, ki se pojavljajo okoli vas. Vključuje zaupanje in povezovanje z višjim umom. Potrebna sta zaupanje in vera, da jo upoštevaš, saj ponuja veliko manj otipljive korake kot konkretna akcija.

Morda se vam bo včasih zdelo, da so tovrstni impulzi skoraj neopazni in nimajo neposredne povezave z izpolnitvijo želje, a če jim sledite, bo vaše življenje postalo čarobno. Začele se bodo preobrazba, rast in izpolnitev. Pot je lahko sprva videti povsem drugačna od tiste, ki ste si jo zamislili. Naučite se zaupati svojemu notranjemu glasu, procesu, ki se odvija, vesolju, in se ne ustavljajte.
Če boste stali križem rok in se zanašali na vesolje, se ne bo nič premaknilo.
Če boste stali križem rok in se zanašali na vesolje, se ne bo nič premaknilo.

Odločite se, da boste naredili tako logične kot intuitivne korake za izpolnjevanje svojih želja. Napredujte z zaupanjem, vedoč, da vas bo vesolje podprlo. Tudi to, da konkretno delujete, je podaljšek vaše želje in prepričanja. Če ne bi verjeli, da je nekaj mogoče, sploh ne bi delovali v to smer. Zavedajte se, da je popolna kombinacija za uspeh sestavljena iz dveh delov.

Storite vse konkretno in logično, oborožite pa se tudi z vso potrebno duhovno podporo, potem pa prepustite vesolju, da doda zadnjo iskro in sproži kolesje uresničitve. Zanesete se lahko tudi na to, da vas bo na poti vesolje preskrbelo z vsem, kar potrebujete za uresničevanje želje.

Pritegnili boste potrebne vire, ideje, ljudi, na vas pa je, da jih prepoznate in sledite navdihu. Vse, kar želite, imate na dosegu roke, samo v akcijo morate. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije