DUHOVNA VAJA

Sovražnik naj bo prijatelj

Objavljeno 21. marec 2019 11.14 | Posodobljeno 21. marec 2019 11.14 | Piše: M. B. Z.

V vodeni meditaciji lahko najdete odgovore o odnosu, ki vas muči. Ko boste našli vzroke za nerazumevanje, se bo napetost sprostila.

Z vsakim, ki vam povzroča preglavice, se lahko pogovorite v meditaciji na nivoju duše. FOTO: Guliver/Getty Images
Če se z nekom ne morete pogovoriti v živo in razčistiti situacije, ki vas muči, ali če se z njim sploh ne razumete in si mečeta polena pod noge iz katerega koli razloga, se vrtite v nezdravem začaranem krogu, ki vam črpa energijo. Kadar z nekom ne razdelate spornih zadev, nerešena čustva namreč ostanejo v vas, slabe misli o njem pa vas nenehno spreletavajo. Živite v okolju, ki ga posredno zastrupljate sami, zunanji sovražnik pa je samo sprožitelj te strupene pasti.

Toda če se z nekom ne morete pomiriti ali spoznati, zakaj se je pojavil v vašem življenju in česa vas uči, niste popolnoma nemočni. Povežete se lahko z njim na astralnem nivoju in tam uredite odnos. Sedite na mirnem kraju, zaprite oči in počasi dihajte. Pomislite na človeka, s katerim se želite povezati, čim bolj jasno si ga predstavljajte. Nujno prosite njegov višji jaz za dovoljenje, da se pogovorite o vajinem odnosu v najvišje dobro obeh. Če čutite odpor ali nelagodje, vam komunikacija ni dovoljena. V tem primeru razmislite o tehniki odstranjevanja energijskih vezi, preložite vajo na drugič ali človeka oblijte s svetlobo in mu zaželite vse dobro. Če začutite, da imate dovoljenje, nadaljujte. Predstavljajte si osebo odprto in pripravljeno sprejeti sporočilo, ki ji ga želite prenesti. Bodite pozorni na informacije, ki jih dobivate o vajinem odnosu. Iskreno povejte vse, kar vam leži na duši in česar ne morete v živo. Končajte s spravnim dejanjem – objemite ga, položite roko drug drugemu na srce … Pošiljajte mu svetlobo in ljubezen, nato pa opazujte, kako se bo odnos spremenil tudi v živo.
Deli s prijatelji