DUHOVNI NASVET

Sami smo krojači svoje usode

Če vaše želje prihajajo iz srca, se lahko nemudoma uresničijo. Izpolnjene sanje prinesejo priložnosti pa tudi velike izzive.
Fotografija: Ustvarjajte iz srca, ne uma, svetujejo guruji. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ustvarjajte iz srca, ne uma, svetujejo guruji. FOTO: Guliver/Getty Images

Skrivnosti čudežev in uresničevanja želja so nekoč poznali le najbolj razsvetljeni duhovni mojstri, danes pa je človeštvo prešlo na raven zavesti, na kateri lahko sami ustvarjamo svojo resničnost. Hkrati prehajamo h kreiranju na ravni duha, ki omogoča uresničenje želja, namer in ciljev v trenutku. Na proces manifestacije vplivajo naše misli, občutki in prepričanja na zavestni in nezavedni ravni. Vzrok, da se želje včasih ne uresničijo, so omejujoči dejavniki, med katere spadajo karma, prisege in zaobljube iz preteklih življenj, lahko pa se vmeša tudi naša lastna duša in prepreči dogodke, ki bi nas preveč oddaljili od našega poslanstva.

Če nas nič ne omejuje, lahko nekatere stvari ustvarimo v nekaj dnevih ali tednih, drugič pa traja dlje. Tedaj si nekaj res želimo in smo prepričani, da smo to pripravljeni prejeti, a se nam ne glede na to v življenju manifestira le kaos. To je znak, da še ni pravi čas. Prepričani ste lahko, da se vam bodo sanje uresničile, ko boste dovolj razvili svojo zavest ter boste pripravljeni nanje. Izpolnjene sanje bodo namreč prinesle priložnosti, a tudi velike izzive. Če se trudite ustvariti nekaj res pomembnega, se zavedajte, da ne bo vse lahko. Če se vam izpolni cilj, boste morali denimo zgrabiti priložnosti in se odločati. Zato se lahko zgodi čudež šele, ko se vaša vizija poveže s pravim trenutkom za uresničenje.

Kreirajte iz duše

Po letu 2012 se je z dvigom zavesti na Zemlji spremenila tudi paradigma manifestiranja. Če smo dotlej ustvarjali obremenjeni s karmo in egom, zdaj prehajamo h kreiranju na ravni duše. Ko ustvarjamo iz ega, smo podvrženi omejitvam linearnega časa in prostora. Ko ustvarjamo iz duha in srca, pa presežemo vse omejitve in manifestiramo v trenutku, saj duha ne omejujejo fizikalni zakoni na Zemlji, niti karma. Pri kreiranju iz duše veljajo drugačna pravila. Povezati se morate s svojo notranjo resnico, kajti le ko postanete eno z duhom, je mogoče vse, česar niste mogli uresničiti iz ega.

Ko se naravnate na svojo željo in jo pošljete v vesolje, se lahko uresniči v trenutku. FOTO: Guliver/Getty Images
Ko se naravnate na svojo željo in jo pošljete v vesolje, se lahko uresniči v trenutku. FOTO: Guliver/Getty Images

Občutki in prepričanja so ključni pri obeh načinih manifestacije. Toda če želite ustvariti nekaj v trenutku, brez omejujočih dejavnikov, se morate osredotočiti na čutenje s srcem in kreiranje iz duše, ne iz uma. Seveda lahko še vedno ustvarjate po starem, tako da nekaj hočete, nato pa se v mislih osredotočate na želeno, o tem ves čas razmišljate, vizualizirate in mantrate, a proces bo veliko laže in hitreje stekel, če obidete ego, sodbe in um. Osredotočite se na svoje občutke ob izpolnjeni želji. Z drugimi besedami – usmerite se na izkušnjo, ne le na rezultat. Občutite željo kot doživetje. S tem namreč uskladite svojo vibracijo z doseženim ciljem ter pošljete signal v vesolje, ki vam pomaga pri ustvarjanju tovrstne realnosti.

Bistvena je tudi vera v to, da se bo želeno zgodilo. Če se z zaupanjem povežete z vesoljem, nemudoma presežete omejitve časa in prostora, karmo ter omejujoče dejavnike, ki vplivajo na ustvarjanje z egom v tretji dimenziji. Manifestacija, ki izhaja iz duše, je resoniranje z enostjo vsega, kar obstaja. Ko enost v posamezniku zrcali enost vesolja, se čas in prostor umakneta in vse postane mogoče, pravijo guruji.

Zato je bistveno, da dosežemo dovolj močno raven zaupanja, da nam bo vesolje priskrbelo, kar si želimo. Vera je tista, ki požene zadevo iz mirovanja v gibanje. Z neomajnim zaupanjem namreč vse, kar verjamemo, preraste v vse, kar vemo brez dvoma – tisto, kar vemo, pa se nemudoma manifestira v življenju. Verjamem, vem, ustvarjam se glasi formula za uresničenje želja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije