DUHOVNI NASVET

Prava prepričanja prinašajo denar

Kar se dogaja okoli nas, je rezultat naših misli in delovanja podzavesti. Ne blokirajte finančnega pritoka, raje v svoje življenje privabite obilje.
Fotografija: Če ves čas govorite, da nimate denarja, obilju onemogočate, da bi prišlo do vas. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Če ves čas govorite, da nimate denarja, obilju onemogočate, da bi prišlo do vas. FOTO: Guliver/Getty Images

Zavedati se morate, da lahko dosežete vse, če le dovolj delate na sebi. To velja tudi za denar: negativne misli in negativno stanje zavesti namreč preprečujejo, da bi denar lahko prišel do vas.
Če ves čas govorite, da nimate denarja, obilju onemogočate, da bi prišlo do vas. FOTO: Guliver/Getty Images
Če ves čas govorite, da nimate denarja, obilju onemogočate, da bi prišlo do vas. FOTO: Guliver/Getty Images

Večina ljudi se ne zaveda, da na njihovo materialno stanje vpliva njihova podzavest, zato lahko misli in stavki, kot sta Tako veliko delam, a tako malo zaslužim! in Strah me je, da mi bo do konca meseca zmanjkalo denarja!, delujejo uničujoče. Toda če to veste, se lahko potrudite in začnete razmišljati drugače, uporabite domišljijo in si predstavljajte, da imate veliko denarja.

Že ko boste tako razmišljali, se bo zagotovo nekaj premaknilo tudi na finančnem področju. Vsaj enkrat na dan pomislite na to, kaj bi storili z milijonom evrov, z denarjem, ki bi ga zadeli na lotu, in čim bolj resnično si predstavljajte, kako ga zapravljate. Ves čas se zavedajte, da negativne misli ne prinašajo ničesar dobrega, da si z njimi lahko zapletete življenje in da se morate pri razmišljanju o denarju osredotočiti na cilj. To pomeni, da če razmišljate o prenovi kopalnice, veste, da tega ne počnete, ker je stara grda, ampak ker si zaslužite novo, lepo kopalnico, v kateri se boste lahko razvajali.

Druga možnost je tudi, da si začnete zapisovati želje in stvari, za katere ste hvaležni. Razmišljajte o lepih in pozitivnih stvareh, dan pa vedno začnite z izjavo, da imate denarja dovolj za vse svoje želje. Lahko si izberete tudi talisman, za katerega verjamete, da vam bo pomagal do izboljšanja finančnega stanja, pomagate si lahko s kitajskimi kovanci, koruznim zrnom in celo baziliko, ki naj bi privabili denar v vaše življenje.

Hkrati lahko ob polni luni vzamete v roke nekaj denarja in izgovorite naslednje besede: »Pri soncu in ognju, želim si še več denarja. Denar prihaja k meni, in kadar ga dam od sebe, ga nazaj pride še več. Tudi ko zapravljam, mi to prinaša še več denarja.« 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije