VZPOREDNI SVET

Posvetujte se z vodniki

Od rojstva do smrti vsakega od nas spremlja več duhovnih vodnikov. Če ste pred pomembno odločitvijo, jih lahko prosite za nasvet.
Fotografija: Nekateri si jih predstavljajo kot angele. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Nekateri si jih predstavljajo kot angele. FOTO: Guliver/Getty Images

IMAMO VEČ vodnikov, odgovornih za različna področja, ki skrbijo npr. za ustvarjalnost, materinstvo, uresničevanje poslanstva itd. Poleg tega ima vsakdo še osebnega duhovnega vodnika, ki ga spremlja na vsakem koraku in bdi nad njim. Pomagajo nam, da živimo čim bolj polno in izpolnjujemo svojo najboljšo karmo. Oglašajo se prek naše zavesti. To je naš notranji glas, za katerega ne vemo, od kod prihaja. Sporočilo vodnika je vedno pretanjeno izraženo in pozorni morate biti, da ga zaznate. Ne gre nujno za znamenje, lahko je preblisk, ideja, nekaj, kar slišite, zavohate ali občutite, saj za komunikacijo z vami uporabljajo vse vaše čute.
 

Stik z vodnikom


Globoko vdihnite in zadržite dih. Opazujte, kako se zrak pomika v pljuča in iz njih. Začutili boste lahkotnost, stres bo izginil, izdihali boste svoje težave. Po dveh minutah nehajte in preverite, kako se počutite. Ujeli ste svoj naravni ritem in dovolili, da se vodniki povežejo z vami. Zdaj ste odprti za sprejemanje njihovih sporočil. Vajo lahko ponovite večkrat na dan, tudi do petnajstkrat.

Ali zaprite oči in se v umu vrnite na kraj, kjer ste bili res mirni in spočiti. Začutite, kako ste se tedaj počutili. Poustvarite občutek, naj vas preplavi. Po dveh minutah si je um odpočil, vi pa ste veliko bolj zavestni in čuječi. Vaše življenje bo mirnejše, če vajo izvajate trikrat na dan. Vodniki bodo tako lažje prišli do vas in vam predali informacije.

Lahko jim tudi postavljate vprašanja ali jih prosite za pomoč. Vzemite list papirja in nanj natančno zapišite cilj. »Želim shujšati za 20 kg. Želim si zamenjati službo.« Navedite korake, kako boste to dosegli, nato pa prosite za pomoč vodnike in se prepustite njihovemu vodenju. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije