Okrepite telepatske sposobnosti

Telepatska komunikacija lahko izhaja iz uma, občutkov, duše. Zlasti močna je med dušami dvojčicami in pokojnimi bližnjimi.
Fotografija: Njen najpogostejši znak je, ko nas pokliče nekdo, na katerega smo pravkar pomislili. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Njen najpogostejši znak je, ko nas pokliče nekdo, na katerega smo pravkar pomislili. FOTO: Guliver/Getty Images

Telepatija je neposredna komunikacija med dvema človekoma. Instinktivna telepatija temelji na občutkih in je najpogostejša med družinskimi člani, povezana je z aktivacijo tretjega očesa ali sončnega pleteža. Gre za občutek, ko nekaj čutimo na vodi. Telepatija prek uma po drugi strani zajema prenos misli med dvema zavestnima umoma.

Sem spada prenos misli v obliki simbolov, slik, besed – ko se vam v mislih denimo prikaže letalska nesreča –, povezana pa je s kronsko čakro. Telepatija na ravni duše vključuje medijstvo ali kanaliziranje sporočil, saj je usmerjena v povezavo med duhovnim in fizičnim svetom ter povezana z vsemi čakrami. Odvija se med dušami dvojčicami, ljudmi iste dušne skupine ter pokojnimi bližnjimi.

Telepatske sposobnosti lahko okrepite z vajo. Umirite se in sprostite, vizualizirajte svoje telo in um. Začnite s stopali in se pomikajte po telesu navzgor ter si predstavljajte, da so čakre pretočne in čiste, na vrhu glave se bela luč vzpenja v vesolje. Povežite se z njo v 15-minutni meditaciji. Sprejemajte misli in vtise, zastavite si namero, da sprejemate sporočila duše. Ko usvojite tehniko, lahko prosite angele za vodstvo in sporočila. Zahvalite se jim za pomoč in odprite oči. Če želite, lahko vključite tudi drugo osebo, s katero si poskusita pošiljati sporočila. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije