Novci so povezani z denarjem

As kaže nov finančni začetek, dvojka negotovost in iznajdljivost. Trojka svetuje, da se ne odločajte brez posveta s strokovnjakom.
Fotografija: Novci so povezani s finančnimi naložbami in finančnimi priložnostmi.
Odpri galerijo
Novci so povezani s finančnimi naložbami in finančnimi priložnostmi.

Novce imenujemo tudi diski ali kovanci, povezani so predvsem s financami in materialnim, čeprav se nanašajo tudi na praktične zadeve, vrednote, samospoštovanje in naš odnos do stvari. Ujemajo se z elementom zemlje, ki vlada čutom, naravi in denarju, s praktičnostjo, zanesljivostjo, pridnostjo, previdnostjo, predvidljivostjo, potrpežljivostjo, a tudi z lenobo, pohlepom, skopostjo, trmo, nepremakljivostjo, pesimizmom.

As kaže nov finančni začetek, npr. boljšo plačo, darilo velike vrednosti, dediščino, možnost povečanja financ, novo službo ali priložnost, ki bo prinesla blaginjo in varnost. Če je obkrožen s težavnimi kartami, nas čakajo težave. Če je obrnjen, sreča ne bo dolgotrajna, zato ne igrajte na srečo in ne vlagajte; obrnjena karta je povezana s čustveno negotovostjo.
Dvojka se pogosto pokaže ljudem, ki so na tesnem z denarjem, ga prelagajo s kupa na kup, imajo več služb hkrati. Karta nakazuje finančno spremembo, ki pa ni lahka. Denar mora krožiti in se obračati v ugodnem času. Razmere so bolj negotove, kot se nam zdi. Lahko bežimo pred resničnostjo ali se ne zavedamo, da naše prizadevanje vodi v napačno smer. Bodimo čim bolj iznajdljivi in prilagodljivi. Obrnjena karta je slab znak in kaže nespametno gospodarjenje, dolgove, življenje prek svojih zmožnosti.

Trojka kaže finančna pogajanja in premike – lahko gre za napredovanje v službi ali nove poslovne priložnosti, vlaganje v nepremičnine, selitev v nov dom. Koristil bi posvet s strokovnjakom – odvetnikom, finančnikom. V tej fazi so pomembne podrobnosti, končni rezultat pa je odvisen od priprav, pogajanj in polaganja temeljev. Če je obrnjena, vam bodo drugi zavidali ali pa zapravljate svoje talente, ker ne želite narediti koraka naprej. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije