Ni nesreč in naključij

Vse, kar je zunaj vašega vpliva, prepustite višji sili. Vesolje vas podpira pri uresničevanju poslanstva.
Fotografija: Če boste krenili v napačno smer, vas bo vesolje vedno znova porinilo na pravo pot. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Če boste krenili v napačno smer, vas bo vesolje vedno znova porinilo na pravo pot. FOTO: Guliver/Getty Images

Vesolje deluje na osupljive načine, ko želi povezati ljudi, ki se morajo srečati, ali nas želi usmeriti na pot našega poslanstva. Veliko ljudi se s silnim trudom in vztrajnostjo peha za materialnimi dobrinami, idealno službo, popolnim partnerjem. Toda v ozadju vsakdanjega življenja v resnici deluje prava podporna mreža vesolja, ki zlaga koščke naše sestavljanke na prava mesta. Na vso moč si nas prizadeva popeljati v pravo smer, lahko nas celo prisili nanjo, hkrati pa upravlja naključja.

V resnici ni torej prav nič spontano in naključno, življenje je rezultat naših misli in namer, na katere se vesolje odziva, ter usode, ki jim daje širši okvir. Če si prizadevate za uresničenje svojih najglobljih hrepenenj, vedite, da vesolje že pozna vaše namene in dirigira okoliščinam v vašem življenju. Zato opravite svoj del, preostalo pa prepustite univerzumu. Vse, kar je zunaj vašega nadzora, prepustite višji sili – in zgodile se bodo neverjetne stvari.

Načrtujte, prilagodite se, pretehtajte vse, kar lahko, potem pa spustite. Ljudje, ki jih spoznate na poti, so liki v vaši zgodbi, vaša naloga pa je, da izboljšate scenarij, da bo film na koncu še boljši. Seveda lahko s svobodno voljo počnete stvari po svoje in se oddaljite od svoje usode. A zavedajte se, da vesolje stoji za vami in vas podpira pri tem, da uresničite svoje poslanstvo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije