FENG ŠUJ

Nasveti za blaginjo

Objavljeno 29. avgust 2018 16.41 | Posodobljeno 29. avgust 2018 16.41 | Piše: U. J.

Feng šuj je kitajski sistem usklajevanja energije okolja z uravnoteženjem elementov.

Takšno simpatično žabo s kovancem v ustih postavite pred vhodna vrata. FOTO: Guliver/Thinkstock
Feng šuj strokovnjaki so oblikovali nasvete, ki vam lahko prinesejo ne le vibracijo blaginje in izobilja, temveč jo tudi zadržijo pri vas, vam pomagajo rasti ter spodbujajo boljše počutje in harmonijo tako v prostorih, v katerih se veliko zadržujete, kot v vašem življenju na splošno.

Na košček papirja napišite številko 8 in ga spravite v denarnico. Osmica je namreč znak neskončnosti, in ko jo položite v denarnico, ustvarjate tok, ki gre od vas in se k vam vrača. Tako se bo ves denar, ki ga zapravite in spustite, vrnil k vam.

Najbolj oddaljeni levi kot vaše sobe, doma ali pisarne je finančni kot. Tja postavite košček citrina. V zgodovini je bil ta kristal znan kot kamen trgovcev, zato naj bi privlačil bogastvo. Preizkusite njegovo skrito moč.

Popravite vse pipe, ki puščajo – pri vas doma ali v vašem podjetju. To namreč lahko predstavlja denar, ki nepovratno izteka iz vaše denarnice ali z bančnega računa.

Znebite se nereda. Odvečna navlaka ustvarja mrtvilo v prostoru in preprečuje, da bi se pretok obilja premaknil v vaš prostor oziroma krožil v njem.

image
Takšno simpatično žabo s kovancem v ustih postavite pred vhodna vrata. FOTO: Guliver/Thinkstock

V svoje prebivališče in prostore vnesite žive rastline, saj predstavljajo rastoče in uspešno okolje.

V kotiček obilja (tradicionalno jugovzhodni kot) postavite brbotajočo fontano. Nenehno premikanje vode namreč spodbuja tekočo, premikajočo se energijo.

Postavite žabo, ki po kitajskem prepričanju prinaša denar, k vhodnim vratom ali v kotiček obilja in blaginje.

Kupite tri zlate ribice: dve oranžni in eno črno. Oranžne ribe namreč prinašajo bogastvo, črna pa vsrka negativnost, ki vam lahko preprečuje, da bi bili bogati. 
Deli s prijatelji