TRANSURFING

Napolnite se z energijo

Objavljeno 01. marec 2019 07.51 | Posodobljeno 01. marec 2019 07.51 | Piše: M. B. Z.

Ko je naša življenjska moč oslabljena, ljudje to čutijo in nam še dodatno pijejo energijo. Povežite se z informacijami v univerzalnem polju, če se želite okrepiti in uresničiti svoje namere.

Če vzdržujemo energijski pretok in se naučimo sami polniti z univerzalno energijo, nimamo nobene potrebe po tem, da bi jo kradli drugim. FOTO: Guliver/Getty Images
Nekdanji sovjetski raziskovalec kvantne fizike Vadim Zeland je avtor serije knjig in zelo močne tehnike upravljanja realnosti in energije ter manifestacije namer, imenovane transurfing, ki je zasvojila bralce po vsem svetu, tudi pri nas. Odpira namreč povsem nov pogled na življenje, ki omogoča, da se naše želje uresničijo same, brez truda, napora in trpljenja.

Pravi, da težave v medsebojnih odnosih izhajajo tudi iz dejstva, da nimamo vsi enake količine energije. Da jo dobimo iz vesolja, se moramo namreč temu zavestno odpreti, razširiti svoja energijska kanala in pustiti, da steče skozi. Ker pa ljudje večinoma ne obvladajo tehnik polnjenja z energijo, jo raje kradejo drugim. Ukradejo jo tako, da se podzavestno naravnajo na frekvenco energije gostitelja – lahko k nam vsiljivo pristopijo z vprašanjem, nam gledajo v oči, se nas dotikajo, nas nadlegujejo, torej iščejo naše šibke točke. Lahko manipulirajo z našimi občutki krivde ali nas grobo napadajo, da bi nas čustveno vznemirili. »Ljudje podzavestno postanejo energijski vampirji, ko opazijo, da jim določena dejanja prinesejo val energije. Žrtev je na drugi strani izžeta, kar sproži verižno reakcijo – ko nas kaj obremenjuje, je namreč naša življenjska moč oslabljena, ljudje in tudi živali pa to čutijo in nas še dodatno nadlegujejo oziroma pijejo našo energijo.« Rešitev je, da se zavedate, kdaj vas kdo srka, ohranjate nizko raven pomembnosti situacije ter ji ne pripisujete velikega pomena in odstranite občutke krivde, za katere bi se manipulator lahko zapel.

Kako se zaščitimo?

»Vsakega človeka obdaja neviden energijski zaščitni ovoj, ki pa ga lahko okrepi.« Zeland za to priporoča to vajo: stojte vzravnano, mišice naj bodo sproščene. Vdihnite in si predstavljajte, da iz zemlje pod vami prihaja tok energije, ki vstopa v telo v
image
Da bi nam ukradli energijo, ljudje uporabijo različna dejanja, ki nas vznemirijo, prestrašijo, nam vzbudijo občutke krivde ... FOTO: Guliver/Getty Images
predelu medenice in potuje po hrbtenici navzgor. Skozi vrh glave izstopi in potuje v nebo. Nato izdihnite in si predstavljajte, da se nekje visoko na nebu ta tok obrne in spušča proti vam, vstopi nazaj v telo skozi glavo, potuje po hrbtenici in izstopi skozi noge. Nato si predstavljajte, da tokova tečeta hkrati, ne da bi se križala. Na glavi in pri nogah se razširita v fontano, ki prši in se razliva po vašem energijskem ovoju. Občutite tokova na koži in se povežite z energijsko kroglo, ki vas obdaja. Ta krogla energije vas bo varovala pred nadlegovanjem in prečistila blokade v vaših energijskih kanalih.

Proste oziroma univerzalne energije namreč ne moremo kopičiti, saj prihaja v telo iz vesolja – sicer jo lahko pridobimo le še fiziološko, v obliki kalorij, z zdravo prehrano in zadostnim počitkom, razlaga. »Če so naši kanali pretočni, bomo imeli dovolj proste energije, ki bo tekla v telo v obliki padajočega in vzpenjajočega se energijskega toka.« Poleg že opisane vaje jo pridobimo tako, da se čim večkrat zlijemo z vesoljem, razširimo svoje energijsko polje in se ga zavedamo. Energijo tokov namreč krepimo že samo s tem, da smo pozorni nanju. S tem pa se povežemo tudi z informacijami v univerzalnem polju, ki je neomejen vir energije. To je stanje, v katerem se uresničujejo naše namere, pojasnjuje Zeland.

»Če bodo vaši kanali pretočni, boste imeli vedno dovolj energije. Zožijo se zaradi strupov v telesu ali nenehnega stresnega stanja, čemur sledijo dolga obdobja padca energije, ko ne morete živeti polno in aktivno, ampak samo životarite,« pravi. »Zato čez dan večkrat aktivirajte svoji energijski fontani. Zvišana raven življenjske energije bo povečala vašo vitalnost in izžarevanje, kar vam bo prišlo prav, če boste želeli koga o čem prepričati, izboljšal se bo odnos drugih do vas, bolj naklonjeni vam bodo. Če vas na primer čaka pomemben sestanek, opustite njegovo pomembnost in aktivirajte energijska kanala, ki naj vas oblivata kot fontani energije. Potrebovali boste manj prepričevanja in argumentov, saj boste podzavestno širili energijo tudi po drugih, kar bodo podzavestno začutili in postali jim boste všeč,« zaključi. 
Deli s prijatelji