DUHOVNE MODROSTI

Naključja ne obstajajo

Vse je smiselno in povezano, čeprav ne vidimo, zakaj se nekaj dogaja. Sinhronosti nas opozarjajo na širšo sliko, da ne skrenemo s svoje poti.
Fotografija: V vesolju je vse eno, povezano z vsem, in vi ste del tega. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
V vesolju je vse eno, povezano z vsem, in vi ste del tega. FOTO: Guliver/Getty Images

Se vam dogajajo sinhronosti, povezane z ljudmi, dogodki, številkami? Ste naključno naleteli na nekega znanca in se z njim zapletli v pogovor, nato pa spoznali, da vam je v resnici predal informacijo o nečem, kar vas trenutno obremenjuje? Ste se z nekom, ki je v prihodnosti pomembno vplival na vaše življenje, spoznali popolnoma naključno – v trenutku, ko ste se znašli nekje, kjer se sicer nikoli ne zadržujete, je bil prav tam, da ste ga srečali? Gotovo vas je dogodek predramil in ste poskušali razbrati sporočilo oziroma logiko, ki se skriva za njim.

Dejstvo je, da je v vesolju vse neločljivo povezano in prepleteno. Kvantni znanstveniki pravijo, da v resnici živimo v velikem hologramu in da nam naš um projicira svet, ki ga vidimo okoli sebe. Guruji po drugi strani pravijo, da časa ni mogoče deliti na preteklost, prihodnost in sedanjost, saj obstaja samo sedanji trenutek. To pomeni, da naključja ne morejo biti zgolj naključja, če vse drugo deluje kot do popolnosti usklajen nevidni orkester, v popolni sinhronosti in sožitju. Tudi če v tem trenutku še ne razumete, zakaj se vam nekaj dogaja, vedno obstaja razlog, ki se bo razkril na neki poznejši točki. Vsaka akcija, vsako delovanje ustvarja valovanje v vesolju. Nezavedno ves čas pošiljamo svoje misli drugim. Sinhronost je eden od zakonov vesolja, ki nas – ker smo vsi povezani z nevidnim energijskim omrežjem – pripelje na pravo mesto ob pravem času. Ni naključij, ni nesreč ali spodrsljajev, ni napak. Ne glede na to, ali ste v dobrem obdobju in vam vse gladko teče ali vas sinhronosti ustavijo, skrivajo v sebi poseben pomen. V srečnem obdobju vam sporočila potrjujejo, da ste na pravi poti, ali vam pomagajo z dodatnim spoznanjem, uvidom, rešitvijo za težave. Lahko tudi sprožijo val navdiha ali ustvarjalno idejo. V težkem obdobju vas želijo preusmeriti na pravo pot, odvrniti od nesreče ali vam pokazati, da ni vse izgubljeno, zato vztrajajte.

Ob spontanih srečanjih bodite pozorni na sporočila, ki vam jih morda želi predati sogovornik. FOTO: Guliver/Getty Images
Ob spontanih srečanjih bodite pozorni na sporočila, ki vam jih morda želi predati sogovornik. FOTO: Guliver/Getty Images

Kako delujejo sinhronosti? Ko ste vibracijsko usklajeni z nečim, kar si res želite, je verjetneje, da boste naleteli na to v okolici ali srečali nekoga, ki je s tem povezan. Zdelo se bo, da po naključju. A skrivnost je v tem, da ste se naravnali na frekvenco želene zadeve, sinhronosti pa so uravnale energije in uskladile priložnosti, da se lahko stvar uresniči.

Ljudem, ki verjamejo v sinhronosti, se te pogosteje dogajajo. Za začetek prenehajte dvomiti o njih in se zavedajte, da niso naključja. Če trdite, da ne gre za nič posebnega, s tem uničite signal, ki vam ga pošilja vesolje z namenom, da bi uravnalo vašo pot v pravo smer. Z prepoznavanjem in razumevanjem sinhronosti se povežete z modrostjo vesolja, ki vas bo podprlo, in sprožil se bo vzajemni učinek posledic, zaporedje pomembnih dogodkov. Če se zavedate tega, se boste lahko globlje povezali z duhovno ravnjo življenja in pogosteje prejemali sporočila, hkrati pa boste bolj samozavestno sledili svoji poti, saj jo bodo spremljale potrditve. Konkretno to pomeni, da se zavedate vsega, kar se dogaja okoli vas. Vesolje deluje po Murphyjevem zakonu – če gre nekaj narobe, bo šlo še naprej. Sinhronosti lahko namreč na prvi pogled delujejo tudi proti vam. Če verjamete, da se vam lahko zgodi nekaj slabega, boste sprožili Murphyjev zakon in se uravnali z notranjo negativnostjo, ki bo pritegnila zunanjo nesrečo. Zato je ključno, da so vaše misli pozitivne in ne vnašate nepotrebnih negativnih informacij v svoje energijsko polje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije