ASTROLOGIJA

Najbolj strastni in najtrdnejši pari

Vedno iščemo svojo polovico, ki se bo idealno ujemala z nami.
Fotografija: Samozavestni kralj živali se bo najbolje ujel s strastnim ovnom.
Odpri galerijo
Samozavestni kralj živali se bo najbolje ujel s strastnim ovnom.

Poiščite najboljši astrološki par za vroče noči ali dolgotrajno ljubezen.
Oven-tehtnica
Ovni imajo odlične vodstvene sposobnosti, a so preveč zaletavi, kar jih lahko vodi v neugodne situacije. V razmerjih cenijo iskrenost, zato igrice pri njih odpadejo. Niso vztrajni romantični zapeljivci, ampak zelo strastni ljubimci – in enako pričakujejo od partnerja. V postelji se bodo najbolje ujeli z levi ali škorpijoni. Tisti, ki iščejo nekaj globljega v odnosu, bodo ulovili brezskrbno tehtnico, ki bo poskrbela, da bo razmerje prizemljeno. Njena težnja po čustveni povezanosti bo dobro umirila razburkan ocean ovnovskih strast, kljub temu pa pustila odprto pot za skupne avanture.
Bik-devica
Zanesljiv in prizemljen bik je družinski človek, čas z najbližjimi mu pomeni vse. Zelo pomembna jim je tudi tradicija in vedno bodo našli priložnost, da ob sebi zberejo družino. Tudi v razmerjih je bik pristaš velikih romantičnih gest – pri ljubljenju jim bo zgodba pomembnejša od samega spolnega akta. Ob sebi potrebuje nekoga, ki mu bo pel serenade in pripravljal čutne seanse – v tem pogledu se bo najbolje ujel z devico, ki prav tako daje prednost čutnosti. Device zelo cenijo družinsko življenje, zato so za bike zmagovalna kombinacija. Zaradi trmoglavosti in močne volje se biki dobro ujamejo tudi s škorpijoni, ki prav tako ne popuščajo.
Dvojčka-strelec
Zabavni in duhoviti dvojčki so vedno dobra družba. Ni teme, o kateri se ne bi mogli pogovarjati, človeka, ki ga ne bi mogli razvedriti, situacije, ki bi bila ob njih dolgočasna. Ker so lahkotni, jim je težko najti stalnega partnerja oz. nekoga, ki jih ne bi preveč obtežil. Veliko jih ima strah pred zvezami in bodo pobrali šila in kopita v trenutku, ko bodo začutili, da ta postaja resna. Zdržali bodo le, če bodo imeli ob sebi partnerja, ki bo razgledan in inteligenten kot oni. Potrebujejo tudi nekoga, ki jim bo puščal svobodo in s katerim se bodo od srca nasmejali. Njihov ljubezenski radar bo tako z lahkoto zaznal prebrisane strelce, ki jih bodo vznemirili z impulzivnim značajem, a jim hkrati pustili, da sijejo pod svojim žarometom.
Rak-bik
Raki so najbolj nesebični ljudje na svetu. Sočutnost je njihova najsvetlejša lastnost in hkrati šibka točka, saj zaradi nje ne znajo uporabiti besede ne. Raki uživajo v razmerjih, nič jih ne osrečuje bolj, kot če lahko z nekom ustvarijo trdno, globoko vez, zato avanture pri njih odpadejo. Najboljši partner zanje je bik, ki med prioritete prav tako postavlja močno čustveno povezavo. Idiličen zmenek zanju bo poležavanje na kavču in gledanje starih filmov.
Nekatera znamenja se dopolnjujejo in podpirajo, druga budijo strasti drug pri drugem.FOTOgrafiji: Guliver/Getty Images
Nekatera znamenja se dopolnjujejo in podpirajo, druga budijo strasti drug pri drugem.FOTOgrafiji: Guliver/Getty Images

Lev-oven
Kralji živali vselej poskrbijo, da so v središču pozornosti. Če ne z videzom, znajo celo nasprotnika razorožiti z nadvse očarljivim nasmehom. Ker so strastni, ne bodo zdržali v medlem in dolgočasnem odnosu. Zaradi težnje, da so najboljši v vsem, so lahko zelo pozorni ljubimci, a le dokler boste cenili njihove sposobnosti. Zaradi strasti se najbolje razumejo z ovni, ki so enako vročekrvni. Imeli bodo najbolj divje spore in strastne noči.
Devica-škorpijon
Device so najsrečnejše, ko je vse na svojem mestu in so odkljukale vse točke na seznamu opravkov. K enaki meri popolnosti bodo težile tudi v ljubezenskem življenju. Prav to sproži nevarnost, da so v odnosih pretirano kritične do napak partnerjev in nepotrpežljive, ko poskušajo te pomanjkljivosti odpraviti. A ko so v razmerju, bo to na vrhu njihovega seznama prioritet. Zelo pomembna jim je intimnost. Najbolj jim ustreza škorpijon, ki prav tako stavi na močno čustveno povezanost. Običajno jim bodo device takoj padle v objem, škorpijoni pa bodo v njih zbudili poželenje in izvabili na plan njihovo sicer bolj zaprto seksualno plat.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije