KAJ PRAVIJO ZVEZDE?

Lenka Stanić: Včasih je najboljše molčati in uživati v ustvarjanju skozi tišino

Naj vse spremembe tečejo počasi, ne borite se proti njim, saj jih tako zadržujemo.
Fotografija: Astrologinja Lenka Stanič. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Astrologinja Lenka Stanič. FOTO: Pop TV

Luna v raku nam prinaša domačno vzdušje, a tudi čustva, ki zlahka razplamtijo. Takrat smo najbolj občutljivi, najbolj subtilni, hkrati pa potrebujemo največ pozornosti, nežnosti toplote. Včasih vse to dobimo, ko smo blizu nam ljube osebe. Ta mir, tišina, nas veseli in veseli. Tisti občutek varnosti, pripadnosti, ki ga damo nekomu ali ki nam ga nekdo povrne, napolni dušo in nam naredi lep dan.

Toda to so čustva, to je Duša, tako se odzovemo na določene stvari in tam smo zelo hitro občutljivi na kakršno koli krivico, na nekaj, zaradi česar je to na hitro storjeno, in na to čustveno nismo pripravljeni. Včasih celo ta samovolja iztiri Luno, saj ko je nekdo tako sebičen in se postavi v ospredje, ji ta položaj ne ustreza. Zato je najbolje, da se v tej situaciji ne ukvarjamo z reševanjem težkih problemov, saj bomo vseeno ranjeni. Največja bolečina vedno pride takrat, ko jo doživimo od nekoga, ki nam je blizu ali je z nami v sorodu. Naj bo to le opozorilo in sprejemanje kot nekaj neškodljivega, saj se zna v nasprotnem zgoditi nekakšna prekinitev, tega pa zagotovo ne želimo.

2. december 2020 FOTO: Lenka Stanić
2. december 2020 FOTO: Lenka Stanić
V sekstilu z Uranom iz Bika, tam je Luna najbolj rada. To je njena višina, kraj uživanja, dajanja, hedonizma. Torej, ali ne bi bilo dobro sprejeti in prilagoditi sprememb, ki jih lahko naredimo v svojem domu, da razveselimo drug drugega z denimo posebno domačo hrano ali nenadnim sprehodom po naravi. Naj vse spremembe tečejo počasi, ne borite se proti njim, saj jih tako zadržujemo in stagniramo.

V znamenju Strelca je sonce usmerjeno v kariero, v delo, da dosežemo vse, kar je najboljše, in vse to izhaja iz naše globine, želje, volje, ustvarjalnosti. Ustvarjalnost moramo negovati in paziti, da je ne uničimo s pretiranim filozofskim načinom komunikacije, saj se Merkur tu ne zna ustaviti in na praktični ravni pokazati, kaj je najbolje narediti, ampak o vsem na široko spregovori in pozabiti na bistvo. Včasih je najbolje molčati in uživati v ustvarjanju skozi tišino, skozi največjo ljubezen in zabavo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije