PARTNERSTVO

Ko se zveza razdre: Zakaj sva se razšla? Se bo vrnil?

Objavljeno 08. avgust 2019 22.12 | Posodobljeno 08. avgust 2019 21.59 | Piše: M. B. Z.
Ključne besede: razhod

Zmedeni ste, čustveni, vzrokov za ločitev ne prepoznate. Povežite se s svojim višjim jazom in pridobite uvid.

Ločite čustva in hrepenenje od intuicije, ki vam bo povedala, kaj se resnično dogaja med vama. FOTO: Guliver/Getty Images
Kaj se je zgodilo? Zakaj sva se razšla? Se bo vrnil?« se sprašujete, ko se zveza razdre. Enoznačnega odgovora ni, vaši občutki pa so tako zmedeni, da ne morete prepoznati pravega razloga. Na duhovni ravni je vse odvisno predvsem od tega, ali sta zvezo že pripeljala do konca skupne pot vajinih duš ali je to samo premor, lekcija, ovira na poti, za katero sta se odločila, da jo bosta obhodila vsak s svoje strani, potem pa se spet srečala na drugi strani. Ko boste ločili svojo željo in čustva od občutka, ki vam ga narekuje intuicija, boste poznali odgovor.

Pomagate si lahko tako, da se umaknete in umirite. Povežite se s svojim višjim jazom in si odgovorite na naslednja vprašanja: Ali čutim, da sem na pravem mestu, v pravem trenutku, da je zame prav, da se razidem s trenutnim partnerjem? Katere pozitivne in negativne občutke večkrat vzbuja v meni? Okoli katerih problematik se najpogosteje vrtiva? Gre za pomembne reči ali malenkosti? Kako se počutim, ko sem z njim? Kako se počutim, ko sem stran od njega – ga pogrešam? Kaj moji bližnji in tesne prijateljice pravijo o najinem odnosu? Ali ga podpirajo ali menijo, da bi morala oditi? Kakšno bi bilo moje življenje, če ne bi bila v tem odnosu? Česa si v življenju najbolj želim? Kako vem, ali je za vedno odšel ali se bo vrnil? Preverite, kaj vam pravi vaš notranji občutek. Je res končano? Si laže predstavljate, da ga nikoli več ne vidite, ali imate močnejši občutek v trebuhu ob misli, da se zgodba nadaljuje? Ali imate v življenju tudi sicer ponavljajoči se vzorec moških, ki se vračajo? Kaj si želite vi? Kako se počutite v tem trenutku? Si predstavljate, da lahko zlepite kose razbitega vrča, ali ne? Kaj vam govorijo sanje pred in po njegovem odhodu? Je lahko vajina ponovna zgodba tako lepa in čista kot prvič ali sta jo umazala z vsem, kar se je zgodilo od tedaj?
Deli s prijatelji