NAJDITE

Kakšen je vaš značaj?

Preberite o petih različicah za vsako od štirih značajskih opredelitev. Nato preštejte, katerega elementa imate v sebi največ, ter odkrijte, kakšni ste kot boginja.
Fotografija: Kakšna je vaša značajska opredelitev? FOTO: guliver/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Kakšna je vaša značajska opredelitev? FOTO: guliver/GETTY IMAGES

Druženje

Radi ste v družbi. Povežete se z ljudmi in njihovo energijo kot finska boginja zraka, Ilmatar. (Zrak)

Povezujete se prek čustev, zgodb in izkušenj. Odprete se, ko se drugi odprejo vam, kot Anuket, egiptovska boginja Nila. (Voda)

V svojem elementu ste, ko se lahko povežete z intuicijo, raziskujete svoje sanje in razmišljate o globljem pomenu življenja, kot grška boginja lune Selena. (Luna)

Povezavo najdete, kadar lahko prispevate, ste zaposleni ali imate namen. Če nimate smisla, se lahko znajdete v destruktivnih vzorcih kot boginja Sekmet iz starega Egipta. (Sonce)

Radi ustvarjate in se izražate, bodisi z rokami, glasom bodisi čustvi. V vas odzvanja Gaja, boginja in mati vsega stvarstva. (Zemlja)

Čustvovanje

Izjemno sočutni ste, globoko v stiku s svojimi čustvi in ​​energijo okoli sebe. Pogosto se zdite mirni, a ste pod površjem lahko besni ali zlovoljni. Kot afriška boginja oceana Yemoja ste dobri pri pomirjanju ljudi, ki zaplujejo v nove vode. (Voda)

Kot hindujska boginja Durga se ne bojite odrezati, kar vam ne služi. Vaša čustva so prizemljena. (Zemlja)

Kot pri boginji Khaos, ki naj bi vladala živalim, v vašem kaosu vlada lepota. Inovativni ste, domiselni, intuitivni, radovedni in nenehno postavljate vprašanja o ljubezni in življenju. Vaša inteligentnost je del globoke sposobnosti, da izkušnje razumete logično, ne čustveno. (Zrak)

Hitro ste razočarani in le kratek čas preživite z drugimi, ki življenja ne živijo v polnem potencialu, a hkrati ste strastni in polni življenja. V vas je nekaj Meduze. (Sonce)

Čustveno ste neverjetno občutljivi in ​​instinktivni. Pogosto lahko začutite ljudi in okolje ter vidite resnico za vsemi izkustvi. Kot afriška boginja Mawu v vsem iščete modrost. (Luna)

Zdravljenje

Levite se kot kača in pomlajate kot egipčanska boginja Renenutet. Hitro si opomorete, v lekcijah pa vidite pomembnost in spoznanja ter življenje jemljete takšno, kakršno je. (Zemlja)

Zdravite se s čiščenjem, pa naj bo skozi val čustev, razstrupljanje ali očiščevanje. Kot boginja Ganga, ki ji je bilo najbolj prijetno v reki, ste najsrečnejši, ko se dotikate vode in sprostite morebitne strahove. (Voda)

Da bi se popolnoma pozdravili, morate čutiti, da se lahko v celoti izrazite, in neradi pustite, da so stvari neizrečene, kot egipčanska boginja Hator. (Zrak)

Zdravite in celite se v ciklih. Ne bojite se sedenja v temačnosti neke situacije, dokler ne pride pravi čas, da zadevo spustite v celoti. Kot boginja Juno, ki varuje polno luno, imate vedno upanje za nove začetke in nove cikle. (Luna)

Kot grška boginja Astreja ste prava zvezda. Veste, kdaj uživati v pekoči zaposlenosti, a si včasih dovolite, da izgorite. (Sonce)

Delovanje

Najsrečnejši ste globoko zakoreninjeni v svojem prostoru ali svetišču. Kot Selu, boginja koruze, veste, kdaj je čas biti pri miru in kdaj je čas za žetev. (Zemlja)

Spontani, domiselni, energični in zelo optimistični ste glede življenja. A bodite previdni; pod ognjem se lahko skriva Pele, vulkanska boginja. (Sonce)

Najbolje delujete, ko imate svobodo biti in delati, kar želite. V vas je energija boginje Saranye, ki išče popolno svobodo brez omejitev, obveznosti ali odgovornosti. (Zrak)

Polinezijska boginja Hina je vedno potopljena v svoje strasti tako kot vi. V svojem elementu ste, ko se v celoti potopite v nekaj, ne glede na to, ali je to izkušnja, projekt ali delo. (Voda)

Obe z boginjo Luno imata radi dobro druženje in sta najsrečnejši v ritualu ali slovesnosti. Uživata v družbi enako mislečih duš in se pogosto učita od sebi podobnih. (Luna) 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije