Kaj prinaša lunin mrk

Pokazali se bodo nezavedni vzorci, ki jih ponavljamo v odnosih. Rešite se stare karme in spustite vse, kar vam ne služi več.
Fotografija: Lunin mrk se dovrši v petek zvečer, njegov vpliv bomo čutili še tri mesece. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Lunin mrk se dovrši v petek zvečer, njegov vpliv bomo čutili še tri mesece. FOTO: Guliver/Getty Images

Petkov lunin mrk na 20 stopinj raka je odlična priložnost, da spustite vse, kar vam ne služi več. Na plan bodo prišli nezavedni vzorci, ki jih ponavljamo v odnosih. Pokazali se bodo sadovi našega truda minulega pol leta, nekatera naša prizadevanja se bodo pokazala za brezplodna. Vpliv mrka bomo čutili tri mesece, ko lahko še trajajo čiščenje, spremembe in zdravljenje.

Mrki imajo sicer slab sloves predvsem zato, ker nas stresejo, ljudje pa smo bitja navad in nas nepričakovano vedno vznemirijo. Če ste se upirali razvoju in rasti, je lahko vpliv mrka izjemno močan. Ker boste bolj čustveni, prisluhnite, katera vaša čustva bodo prišla na plan. Imate odlično priložnost, da se rešite stare karme, saj je Saturn ob mrku v konjunkciji z južnim karmičnim vozlom.

Tisti z ascendentom v raku se bodo učili postaviti sebe na prvo mesto. FOTO: Guliver/Getty Images
Tisti z ascendentom v raku se bodo učili postaviti sebe na prvo mesto. FOTO: Guliver/Getty Images
Če ste po ascendentu rak, vam mrk pade v prvo hišo horoskopa, kar pomeni, da morate vzeti pod drobnogled svoje potrebe. Trenja v odnosih vas bodo sicer razburila, a tudi prisilila, da se osredotočite nase. Težko boste sklepali kompromise s poslovnimi in zasebnimi partnerji, posebno če vaše razmerje ni uravnovešeno na ravni dajanja in prejemanja. Če živite v harmoniji z drugimi in so vaši odnosi uravnoteženi in zdravi, se boste lahko odločali, ali bi vztrajali v njih ali ne, saj boste imeli tako močno potrebo po tem, da postavite sebe na prvo mesto. Pokažite, iz kakšnega testa ste, in povejte, kar res mislite!

Če ste po ascendentu dvojček, se boste z mrkom v drugi hiši spraševali o lastni vrednosti, lahko pa vas presenetijo tudi nihanja partnerjevih prihodkov ali dolgovi. Če se finančno zanašate na druge, vas mrk lahko udari po žepu in zamaje vašo samopodobo. Izkazalo se bo, kako dobro finančno sodelujete s partnerjem in drugimi, koliko kdo prispeva in jemlje, kdo je parazit in kdo donator. Če ste samski, se lahko preveč zanašate na zunanje potrditve.

Ascendent v biku in mrk v tretji hiši prinašata učne priložnosti. Lahko izpopolnite svoje veščine in se vpišete na kak tečaj. Če se še redno šolate, imate lahko težave z učitelji, ki ne dopuščajo lastnega mnenja. Hkrati je to tudi čas, ko lahko poberete veliko modrosti od starih staršev in iz njihovega otroštva.

Tistim z ascendentom v ovnu pade mrk v četrto hišo. Spoznali bodo, kako močno njihovo karierno prizadevanje vpliva na domače življenje. Morda se bodo morali seliti zaradi službe ali ji namenjati več časa kot sicer. Pojavijo se lahko konkretne težave z enim od staršev ali pa pride na plan njihova otroška negotovost. Spremembe, ki jih boste uvedli doma, bodo imele dolgoročne posledice, tudi prenavljanje. Bolje se boste počutili doma, več energije boste imeli za delo, kar lahko prinese napredovanje.
Jutri se posvetimo tistim, ki jim pade mrk v peto, šesto, sedmo in osmo hišo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije