LJUBEZEN IN ZODIAK

Dvojčki ne marajo biti sami

Igrivo, radovedno, bistro, iznajdljivo, družabno in komunikativno znamenje. Potrebujejo partnerja, s katerim se lahko pogovarjajo in jih ne bo dolgočasil.
Fotografija: Dvojčki so zabavni in na trenutke otročji, zato od njih ne pričakujte prevelike resnosti in odgovornosti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Dvojčki so zabavni in na trenutke otročji, zato od njih ne pričakujte prevelike resnosti in odgovornosti. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

V osebnem horoskopu je Sonce pomemben element, ki odgovarja na vprašanje, kaj ste po horoskopu. S Soncem se bolj poistovetijo naši možje, tako je energija znamenja, v katerem je Sonce, velikokrat tudi kar dober opis moškega sveta v našem življenju.

Dvojčki v vsaki situaciji najdejo zabavno plat, kar vas bo spravljalo ob živce, če ste resni in zategnjeni.
Dvojčki v vsaki situaciji najdejo zabavno plat, kar vas bo spravljalo ob živce, če ste resni in zategnjeni.
Znamenje, v katerem je Sonce, v moški karti najbolj od vsega kaže karakter, naravo, pa tudi posebne talente, ki jih imamo in samo čakajo, da jih odkrijemo in izrazimo. V tem pogledu je znamenje Sonca pomembno tudi za ženski svet. V odnosih pa Sonce kaže, koliko znamo ohraniti sebe ter ali imamo v partnerstvu vlogo vodje ali bolj sledimo.

Znamenje dvojčkov predstavlja igrivo, radovedno, bistro, nagajivo, iznajdljivo, družabno in komunikativno energijo. Njena funkcija je povezovati ljudi, narediti življenje bolj lahkotno in družabno, veselo, prenašati informacije, to energijo pa povezujemo tudi z izobraževanjem. Energija dvojčka je zelo domiselna in kreativna. Primanjkuje jim stabilnosti, trdnosti, zaupanja vase, samostojnosti in integritete.
 

Potrebuje prijateljico


Dvojček je izjemno družabno bitje, najhuje na svetu je zanj biti sam, zato (ne)hote postavlja potrebo po svobodi na drugo mesto in potrebo po partnerstvu na prvo. Rad se o vsem pogovori, nobene odločitve ne naredi brez dolgih pogovorov in usklajevanja. Je izjemno prilagodljiv, tako se v partnerstvu rad pusti voditi in nima problema s tem, da je partnerica bolj odločna in značajsko močnejša (ženske s poudarjenim ognjenim elementom ter tiste z močnim Marsom in Soncem).

Tega ne jemlje kot napad proti sebi, dokler se je pripravljena z njim pogovarjati in usklajevati ter če je bistra in zanimiva (zato se dobro razume z ženskami z elementom zraka). Potrebuje partnerico, ki mu je tudi prijateljica, na neki način drugi del njega, da skupaj ustvarjata tudi prijateljstva zunaj odnosa, torej se skupaj družita. Njegova prilagodljivost gre lahko predaleč in zdi se, da vas je poskeniral in vam postal zelo podoben, kot bi izgubil lastno identiteto.

Ne pričakujte, da bo to odločen človek, ki se bo znal postaviti za vas, ko bo treba. Po eni strani se noče nikomur zameriti, po drugi ni narejen za agresijo. Nasprotnike zna raniti z besedami ali z neko obliko humorja zmanipulirati človeka, da se ta šele pozneje zave, kako si ga je privoščil. Če ste negotovi (vodna znamenja), dvojček ni najboljši partner, saj bosta na koncu skupaj dva negotova. Če si želite, da bi vam partner zagotavljal stabilnost in varnost (zemeljska znamenja), tega od dvojčka ne morete dobiti.

Če je Sonce aspektirano (sploh pozitivno) z Marsom, Saturnom, Plutonom ali postavljeno v 10. hišo, je dvojček le malo manj razdvojen in negotov ter bolj odločen, borben, laže dokonča, kar začne. Ne ostane le pri besedah, ampak se ideje in besede laže spremenijo v dejanja. Toda če je Sonce vezano (sploh negativno) na Merkur, Neptun, Uran, je še več nestanovitnosti in je začeto še teže dokončati. Idej (z Uranom in Merkurjem), ustvarjalnosti (z Neptunom) je res veliko, toda manjka mu moč vse to ozemljiti in konkretizirati.
 

Ona potrebuje pogovor


Ker Sonce v dvojčkih ni pretirano močno, dvojčice s svojo naravo ne vznemirjate preveč ega svojih partnerjev. Hitreje se prilagodite in pustite, da igra vlogo vodje. Kljub temu boste potrebovale pogovore in druženje in predvsem nekoga, ki se bo znal prilagajati. Oseba, ki preveč resno gleda svet in nima smisla za humor, vas bo težko osrečevala. Včasih boste nezavedno hrepenele po močnejših moških, da bi se počutile bolj varne, saj vaše notranje Sonce ni trdno.

Toda če boste iskale očetovsko figuro, vam bo dolgčas, in kot vemo, dvojček marsikaj prenese, le dolgčasa ne. Če boste izbirale komunikativne, bistre in družabne moške, pazite, da vas ne postavijo prehitro v vlogo matere in s tem sebe ohranjajo v vlogi otroka. Pomembnejše od tega, da je dom urejen, je, da kam greste, se česa novega naučite in da imata s partnerjem tudi skupne prijatelje, s katerimi bo druženje prijetno in bosta ohranjala mladost in veselje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije