SPREMEMBE

Duhovne modrosti: življenjske lekcije v spreminjajočem se svetu

Višanje frekvence planeta nas spodbuja k drugačnemu delovanju. Marsikaj lahko propade, vendar se nato postavi na novo.
Fotografija: Del človeštva se bo prilagodil novi frekvenci planeta, druge duše pa se bodo odločile oditi. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Del človeštva se bo prilagodil novi frekvenci planeta, druge duše pa se bodo odločile oditi. FOTO: Guliver/Getty Images

Pri odločanju in izbiranju naslednje inkarnacije se naša duša zaveda svoje necelovitosti, pravijo guruji. Morda veliko življenj nismo razumeli, kako ustvariti kakovosten partnerski odnos, zato moramo zdaj ustvariti trden odnos in uravnati svojo žensko in moško energijo, če je za nami več življenj samo moškega ali ženskega spola. Pri tem ne moremo strogo govoriti o usodi, bolj gre za to, da se primanjkljaji v naših lekcijah zapolnijo s pravimi izkušnjami v naslednjem življenju. Če se upiramo delu na svojih pomanjkljivostih, jih življenje samo postavi pred nas, da bi zadevo uravnotežili. To lahko doživljamo kot krizo, ko se nam zgodi nekaj pretresljivega, in šele po koncu izkušnje vidimo, za kaj je šlo. Obstaja namreč višja inteligenca za tem, kako duša manifestira življenje. Bolj kot poslanstvo ali življenjski namen je pomembno uravnotežiti različne odlike v sebi. To pa so pogosto naše življenjske lekcije.

Razumeti moramo, da ima vsak od nas svojo zgodovino, ki vključuje vsa pretekla življenja. Vsi smo počeli veliko stvari in imamo veliko znanja, veliko smo trpeli in se učili o bolečini in odpiranju srcu. Imamo tudi linijo prednikov, s katero smo povezni prek DNK, tako kot svojo skupino duš, ljudi, ki so na isti frekvenci kot mi. Lahko gremo skozi različne faze v življenju, ko moramo oddelati družinsko karmo, nato karmo iz preteklih življenj in podobno. S čiščenjem vsega tega postajamo neomejeni, nadarjeni, brez omejitev in ločenosti, sposobni živeti vse, kar se želi izraziti skozi nas.

Svetovne spremembe

Hitrost življenja se zadnja leta pospešuje, tako kot fizična vibracija Zemlje, zato se dviguje tudi vibracija teles, čustev in uma. Vedno bolj vidimo, da sta fizični in nefizični svet povezana. Z višjo frekvenco v telesu lahko čutimo energijo okoli sebe, da ni ničesar fizičnega, vse je v nas, ni tam zunaj, zato se vse dogaja zelo hitro, tudi skoraj hipne manifestacije naših misli in dejanj. Hkrati je bolj aktiven podzavestni um z vsem, kar zanikamo in potlačimo. Zato so pogostejše tudi izkušnje, ki temeljijo na strahu, saj z višjo frekvenco ne morejo več ostati potlačene, privrejo na površino in nas preplavijo s spomini. Izkušnje se ponavljajo, ker želimo počistiti strahove, ker niso usklajeni z našo na novo prilagojeno frekvenco in nas zadržujejo v starem načinu življenja. Vse drame, travme, pretresi in negativnosti, ki se nam zadnje čase dogajajo, nas želijo samo spodbuditi k temu, da se jih rešimo in se razbremenimo in dojemamo življenje z večjo jasnostjo. Tudi na družbeni ravni je namen težavnih dogodkov pot do večje transparentnosti. Kaos na svetu se namreč dogaja z namenom čiščenja podzavestnega v kolektivni zavesti, podobno kot v osebnem življenju. Nujno je, da to razumemo in se ne odzivamo s strahom.

V času, ko se ljudje prilagajamo pospeševanju frekvence planeta, se bosta, kot pravijo duhovni učitelji in pokojna regresoterapevtka Dolores Cannon iz številnih pričevanj strank v hipnoterapiji, oblikovali dve skupini. Tisti, ki se bodo upirali dojemanju na novi frekvenci ter se oklepali negativnih čustev, bodo imeli težave, doživljali bolezni in nesreče, saj z nižjo frekvenco ne bodo mogli več delovati. Na neki točki bo tej energijski ločitvi sledila še fizična, zapustili bodo svoja telesa, umrli in se znova rodili na drugem planetu z nižjo vibracijo, kot bo Zemljina. Hkrati korporacije in podjetja ne bodo mogli več napredovati s starim načinom razmišljanja. Nekatere stvari bodo propadle, da se bodo lahko rodile nove. Spremenila se bo tudi hierarhija v podjetjih, saj bodo obstala in blestela samo tista, ki ne bodo vztrajala pri avtoritativnem načinu vodenja, ampak bodo zaposlene motivirala s tem, da lahko soustvarjajo kot enakovredni člani tima.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije