Zvezdne novice

Dnevi pred polno Luno nabiti s čustvi

Kako kaže.
Fotografija: Neptun, luna, hipokamp, vesolje FOTO: Nasa
Odpri galerijo
Neptun, luna, hipokamp, vesolje FOTO: Nasa

Ponedeljek, 15. 4. Vse do dvanajstih bo Luna v levu tekla v prazno, tako bomo čutili nekaj optimizma in velikopoteznosti. Nato pot Lune po devici prinaša osredotočenost na delo, nekoliko bolj bomo uslužni in pripravljeni pomagati. Pridno se bomo vrteli v svojih odgovornostih, saj nas bo pri tem spodbujal tudi trigon na Uran.

Torek, 16. 4. Še en dan z Luno v pridni devici, tako da bomo hoteli red. Toda Merkur na koncu rib nakazuje, da se bomo teže zbrali in razmišljali. Vse do petih popoldne je nakazana tudi občutljivost. V poznejših urah se lahko sestavimo in se lotimo vsega bolj odgovorno in resno. Od 18. do 21.30 bomo izjemno učinkoviti in natančni.

Sreda, 17. 4. Končno gre Merkur iz rib, kar pomeni, da so zmedeni in intuitivni dnevni za nami in bo vedno več logike in analitičnega razmišljanja. Luna je do pol dveh v devici, tako bo jutro še teklo v želji po redu, delu in uslužnosti. Njen vstop v tehtnico pa začenja dneve, ko bo naša pozornost na odnosih. Ker se približujemo polni Luni, so ti lahko bolj nabiti s čustvi, tudi prav napeti. Današnja Lunina opozicija na Merkur in Kiron lahko prinese čustvene bolečine zaradi prehitrih in nespametnih besed.

Četrtek, 18. 4. Dan pred polno Luno, precej bomo nabiti s čustvi. Jutro bo intenzivno v pozitivnem pogledu, saj se bodo ovire umaknile in bomo lahko veliko naredili. Zvečer se pritiski stopnjujejo, rojevali se bodo konkretni strahovi in pritiski na odnose.

Petek, 19. 4. Sredi dneva bo polna Luna na koncu tehtnice, takoj po Luninem prehodu v škorpijona pa bomo čutili njeno opozicijo z Uranom. Tako lahko pričakujemo, da bo na ta dan nekaj več napetosti in stresa, da se bodo določeni odnosi (danes ali že kak dan prej) zaostrili in nas pritiskali v spremembe.

Sobota, 20. 4. Lunino potovanju po škorpijonu nas dela intenzivne, globokih čustev in strasti. Danes se zgodita kar dva prehoda planetov v novo znamenje. Dopoldne vstopi Sonce v bika in prinaša nekoliko bolj umirjen čas s pozornostjo, usmerjeno v materialno stabilnost. Pozno popoldne Venera prestopi iz rib v ovna, kar obljublja bolj dinamične odnose pa tudi več napetosti in sporov.

Nedelja, 21. 4. Dopoldne nas lahko močna čustva škorpijona še vedno vodijo v čustveno predelovanje. Popoldne bo vedno več pozitivne energije, pozno popoldne in v večernih urah nam Luna iz strelca v trigonu z Venero prinaša priložnosti za veselje, dobre odnose in prijetne trenutke z ljudmi, ki jih imamo radi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije