LUNIN DAN

Astrologinja Lenka: Pazimo, da s čim ne pretiravamo

Če je le mogoče, preživite dan ob vodi ali z njo.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Še vedno smo v fazi neke počasnosti, zaspanosti, nepraktičnosti, iluzije, vere ... Zaradi Luninega trigona z Merkurjem lahko danes intuitivno začutimo, kaj nam nekdo želi povedati, da nam zaupa, da nekaj prinese iz globine svoje duše. Če molčimo in ga prosimo, naj se prepusti, naj pove, kaj in koliko hoče, saj je to zelo pomembno.
 
Merkur iz Škorpijona ne govori preveč o sebi, ne izgublja besed o nečem, kar ni bilo potrjeno, govori zelo odmerjeno, skopo daje informacije. Če jih že da, morajo ostati pri nas in ne iti naprej. Prepričan mora biti, da če se zaupa nekomu, ki mu verjame, in da se odpre za karkoli, da smo z njim, da smo pošteni in da nismo njegov sovražnik.

Odkrili bomo nekaj resnice, tudi kakšno bolečo izkušnjo, če bomo le znali slediti njemu, vpijati njegove besede, obdržati in pokazati, da smo z njim in ob njemu. Enako je z našo Dušo, odprimo se, znebimo se nekaterih bolečih, travmatičnih stvari, poiščimo bližnjo osebo, odprimo se in ne dvomimo, da uporablja naše podatke, manipulira z nami, da bi nam se maščevala. Naredimo to povezavo tako, da sta Duša in Razum usklajena in si zdaj najbolje pomagava.

Luna in Neptun sta skupaj, čustva so široka kot ocean, ne glede na to, ali smo v sanjah ali resničnosti, ali smo v iluziji ali veri, ali fantaziramo ali se zavedamo, ali smo ... in kje smo? Duša je odprta, da z vsemi čuti, sočustvuje, trpi, se smeji, veseli, tako da čeprav se je nekje izgubila, ni pomembno, pomembno je, da so bili vsi okoli nje srečni. To bo včasih pripeljalo do tega, da bo nekdo padel in iskal tolažbo v kakšni snovi. Ne pretiravajte, saj Neptun nima nobenih meja, nobenih omejitev, on vodi in vodi in očara, čaka da se povzpne v nebesa in potem, ko pade, gre na dno iz katerega ni povratka. Razen če se naredi nekaj navdiha, naj iz nas izide umetniška duša in naredi nekaj posebnega. Pazimo, da s čim ne pretiravamo.

Bodimo več, če je le mogoče, ob vodi, z vodo, je lahko dan samo na vodi (ki zdrži brez hrane), pogosteje pod snopom vode, da izperemo vso negativno energijo. Dan za sanje z odprtimi očmi, prepustimo se svojim užitkom v svojih fantazijah, kajti nekega dne bo to resničnost

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije