JUPITROV DAN

Astrologinja Lenka: Ne pretiravajmo, bodimo realni v vsem

Predajmo se in poslušajmo dušo, kaj nam govori.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv

Še vedno smo obdani s toplino doma, čustvi, sproščenostjo in nežnostjo, kajti to išče Luna v Raku. Paziti pa se moramo pretirane občutljivosti in empatije, da ne pretiravamo pri razdajanju. Luna z Venero iz Škorpijona dela trigon. To je velika ženska energija, zato občutimo nežnosti in lepote v vsem.

Položaj zvezd 3. 12. 2020. FOTO: Lenka Stanić
Položaj zvezd 3. 12. 2020. FOTO: Lenka Stanić
Sprejmimo vse to in ne razmišljajmo, ali smo si to zaslužili ali ne, ali smo vredni tega denarja, samo recimo hvala in bodimo zadovoljni. To žensko energijo (tako pri ženski kot tudi pri moškem) lahko uporabimo na najboljši način, bodisi s spolno privlačnostjo bodisi z nakupom nežnih zapeljivih oblačil. A v vsem moramo biti zmerni, brez pretiravanja in razmetavanja.

Izkoristimo ta trenutek in obnovimo odnose s sestro ali prijateljico in ji odpustimo vse. Ni nam treba brskati, zakaj in kako se je kaj zgodilo, kajti duša se lahko hitro vname in povzroči konflikt ali celo poškodbo. Če imamo preveč energije, jo uporabimo za kaj koristnega, kajti kvadrat z Marsom in groba energija lahko zlahka poškodujeta sebe in druge.

Toda Luna pomeni tudi občutke: zdaj se smejimo, zdaj jokamo, dan je dolg, zato se naša čustva spreminjajo glede na okoliščine. Luna bo z Neptunom naredila čudovit trigon (velik vodni trigon) in kaj je lepše od tega ... Gre za kombinacijo lepih in subtilnih čustev, želja in sanj, vendar bodimo previdni, da nas preveč ne prevzame in pripelje do druge odvisne resničnosti. Predajmo se in poslušajmo dušo, kaj nam govori. Mogoče bo v nas spodbudilo, da se spomnimo kaj, česar se sicer ne bi. Predajmo se in bodimo le kanal za svoje želje, izvedeli bomo še veliko tistega, o čemer nismo niti sanjali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije