ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Začnite graditi nekaj novega

Kaj nam prinašajo zvezde?
Fotografija: FOTO: Forplayday, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Forplayday, Getty Images

Luna nadaljuje svojo pot skozi znamenje Vodnarja in tam je ob jutranji zori v objemu s Saturnom. Dokler ne bo posijala sončna svetloba, bo vladala tema.  Česa se je spomnila Luna, duša, ki je v primežu Saturnovih rok. Kakšne strahove vzbuja ali kakšne spomine na davno preteklost prebuja. Za nekoga je to tudi dober položaj, saj ima rad samoto, ločenost, ne preveč druženja. Konec koncev sta v trigonu z retrogradnim Marsom in tukaj zahteva, da se nekaj začne, da se loti nekega velikega projekta, pa naj bo vse skupaj še tako težko ali celo pod vprašajem, kako in če bo.

Če se poznate, se ne bojite ničesar, razen svojih notranjih moči. To trenutek za velike začetke, ki bodo čez čas pokazali, da ste se dobro odločili. Ampak ta čustva pogosto uničijo žal besede drugih.

Merkur iz znamenja Strelca je v natančni opoziciji z retro Marsom iz znamenja Dvojčkov. Že veliko nesmiselnih in nepremišljenih besed je bilo izrečenih, ne da bi sploh pomislili na drugega, kako se počuti, kako vse to prenaša. Naproti vam bo prišla starejša, modrejša in bolj izkušena oseba, in to je Saturn v dobrem aspektu do obeh, zato mu prisluhnite. Dobro vam bo svetoval, danes vam ni treba povedati vsega takoj, lahko je tudi kateri koli drug dan. Premislite, kaj želite povedati, da se bo tudi sogovornik kljub kritiki počutil dobro in jo sprejel kot dobronamerno.

Danes je torek, Marsov dan. V lepi zvezi je s Saturnom, čeprav je v opoziciji z Merkurjem, ki zahteva dejanja in usklajevanje različnih pogledov ter stališč.

Najbolje je zato vse te besede in vso to energijo usmeriti v nekaj konstruktivnega, lepega. Začnite graditi kaj novega, bodisi na čustvenem ali poslovnem področju, kajti Saturn je tisti, ki ima zadnjo besedo, in tu resnično pomaga, da se stvari obrnejo na bolje.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas