20. OKTOBER

Astrologinja Lenka svetuje: Ne zastrupljajmo sebe in svojega telesa

Torek pa še Marsov dan.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Čez dan bo Luna naredila prvi aspekt, kvadrat z Neptunom. Kateri so strahovi in ​​sanje, ki se nam prikazujejo in povzročajo meglo v glavi? Ni nujno, da zaradi neke nestabilnosti v sebi podležemo lažnim, nepoštenim stvarem, saj se bomo s tem najprej mi slabo počutili, šele nato nasprotna stran. Ne nasedajmo različnim tolažbam in spodbujanju duševne stabilnosti z različnimi dodatki od pretiravanja s cigaretami in z alkoholom ... Ne zastrupljajmo sebe in svojega telesa. Ozavestimo, kaj vse je tako globoko in nejasno v nas, se obrnimo na različne navdihe, različne umetniške stvari, risanje, pisanje in po potrebi celo plešimo, saj s tem dvigamo ne le svoje duševno razpoloženje, ampak tudi krepimo imunski sistem.

Kajti podprti s tem razpoloženjem, ko Luna naredi trigon z retrogradnim Marsom v Ovnu na 19 stopinjah, na največji sončni moči, ali ni to trenutek, ko se v nas pojavijo pogum, še večji navdih, odločnost, pripravljenost za gradnjo, velika strast do spolnosti, za šport za vse, kar zahteva porabo energije?

Popoldne bo Luna naredila kvadrat z Venero iz Device. No, ni si treba premisliti, se pokesati, kriviti sebe in se počutiti krivega za nekaj storjenega, zapravljenega ali celo preveč plačanega. Bodimo najprej zadovoljni s seboj, ne glede na to, kakršni smo, kako zelo se cenimo in spoštujemo, saj od tod prihaja in da bi nas kdo drug gledal in cenil. S tem bomo v življenje pritegnili več užitka in lepote.

Luna konča svoj dan na južnem vozlu, spominja se nekaterih genetskih stvari, kaj je tisto, kar muči Dušo, kaj bi morala odpustiti in zavreči, a se boji reakcije drugih.

In ravno zdaj je skrajni čas, da spremenimo tiste stare in običajne navade, saj je podpora Lunin dispozitor Jupiter, ki je v konjunkciji  s Plutonom, a on spreminja vse iz najglobljih korenin in zapisov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije