NAPOVED

Astrologinja Lenka svetuje: Izogibajmo se nevarnim razmeram

Opustimo vse strahove, oni le pritegnejo dodatne težave, osnažimo se in uresničimo vse namišljene ideje.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv

Čeprav je Jupitrov dan, četrtek, a namesto optimizma in vere v boljši jutri je vse napeto in nejasno.

Merkur, ki je po nekaj dneh stajanja in razmišljanja začel retrogradno smer in ki je ves naelektren in nemiren, poln različnih iznajdljivih misli in idej, bi se moral znebiti vseh težkih čustev, ki jih dolgo zadržuje, in zastrupljuje svojo dušo. Na stopinji Uranove višine mu bo odpiralo genialne ideje in misli, pred tem pa se mora umiriti, da bo sam, da se poveže s seboj in svojim najglobljim Jazom, od tam pa bo spoznal in odkril novo veliko pomembno idejo in odkritje za vse človeštvo. Izumi se dogajajo v največji tišini in miru s seboj.

Mars je še vedno ne le v retrogradnem gibanju, temveč tudi na padcu Saturna, kar mu prinaša blokado, opustitev velikih načrtov in dejanj, vključno z velikimi strahovi, ali bo to uspelo, ali je to res najboljša rešitev in pravi čas? Opustimo vse strahove, oni le pritegnejo dodatne težave, osnažimo se in uresničimo vse namišljene ideje.

V Tehtnici je tudi Sonce, ki bi rad vse rešilo na najboljši možni miren način, a kvadrat s Plutonom mu prinaša notranje rušenje, nenadzorovano moč, ki je polna uničenja, sovraštva, slabih namenov, velikih travm in transformacij. Obdobje, ki lahko zlahka škodi tako ljudem na vodilnih položajih kot tudi odličnim športnikom.
Pogled v zvezde za 15 oktober. FOTO: Lenka Stanić
Pogled v zvezde za 15 oktober. FOTO: Lenka Stanić

Izogibajmo se nevarnim razmeram, dan je, ko se bližamo mlaju, takrat so zunanje energije veliko močnejše, notranja moč pa šibka.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije