ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: pripravite se na težave s partnerjem

Kaj nam napovedujejo zvezde?
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv

Luna je v ribah in si še ni opomogla od polne lune in Saturna, ki sta ji nakopala kup nalog in obveznosti. Še vedno išče tolažbo v objemu Neptuna, svojega dispozitorja, a ta jo vleče vse globlje, vdajanju škodljivim substancam, za katere misli, da ji bodo olajšale življenje, a to se zagotovo ne bo zgodilo. Ko bo prišla mimo njega, bo spoznala, koliko je bilo laži, goljufij in prevar, predvsem tistih, ki jim je zaupala in prisegala, da so ji najboljši in najbolj zvesti. In to jo bo še posebej prizadelo.

Pluton ji bo pomagal opoldne, ko bo z njim delala sekstil. Da ozavesti, da razume, da ni vse tako lahko in enostavno in da ne gre samo za to, da verjameš v vse in vsakogar. Morda morate le verjeti vase in najti pravo pot.

Tako da jo bo to malo pripravilo, saj okoli 16. ure preide v znamenje ovna, kjer je že močna in odprta energija, ki se prebuja že pred zoro, akcija, kjer ne more kar stati in čakati. Včasih je te energije preveč in v človeku povzroča nemir.

Tam pa bo zvečer prišla v opozicijo z Marsom iz znamenja tehtnice. Kot neposreden vstop v težave s partnerjem. Treba se je obrniti vase, v tišino in ne dovoliti, da bi vas kdo provociral in pripeljal do stopnje eksplozije in prepira. Ustvarite mir v sebi, da se izognete kakršnim koli reakcijam.

Danes je petek, Venerin dan, in dosegla je 12. stopinjo leva. Stoji tukaj in je še vedno retrogradna in se bo 4. septembra obrnila na isto stopinjo. Ko je v fazi mirovanja, je njena osredotočenost veliko večja, in tu se zdaj odloča o tem, kako naprej. Med retrogradnostjo je bila polomljena, sploh ker ima v sebi Urana in Marsa, z Uranom pa je naredila že dva kvadrata, tretji jo čaka. Odločitve so že sprejete, čakajo na izvedbo. Kakor koli se je že odločila in sama prišla do rešitve, zagotovo nima trajnega značaja, je pa zato marsikaj pretresla in pripeljala v negotovost za svoje nadaljnje življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije