ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Pazite, kaj kupujete, izgovarjate in obljubljate

Kaj nam napovedujejo zvezde?
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv

Dan se je razjasnil, medtem ko je Luna v Biku okrevala od stresa, ki ga je povzročil Uran. Zdaj jo Neptun počasi vrača v pravo stanje. Veliko počitka, tišine in meditacije je treba in počasi pride k sebi. Čez dan bo naredila nekaj dobrih aspektov, če izvzamemo preostale planete, ki prav tako vplivajo na dnevno razpoloženje. Trigon s Plutonom jo regenerira, ji daje moč, da iz vsega izstopi močnejša in pripravljena na nove preizkušnje. Pluton jo opominja, naj odvrže tisto, kar ni potrebno, kar jo moti in ustavlja. Iz življenja odstranite vse, kar je škodljivo in nekoristno. Tako boste tudi naredili prostor za boljše razmere. Še preden zapusti znamenje Bika in preden začne priprave na polno Luno, se bo v lepem aspektu srečala z Jupitrom na zadnji stopinji znamenja Rib. Nekatere stvari se bodo razkrile, marsikatere pa zamolčale in bodo na plano prišle kdaj drugič.

Merkur je na zadnji stopinji znamenja najbolj pozitivnega znamenja Strelca, prav tako v kvadratu z Jupitrom. Pazite, kaj kupujete, kakšne besede izgovarjate, kaj obljubljate sebi in drugim, kajti obljube se ne bodo izpolnile.

Lenka Stanić. FOTO: Lenka Stanić
Lenka Stanić. FOTO: Lenka Stanić

Še posebej ker Merkur s svojim optimizmom, ki je prišel z razlogom ali brez njega, prehaja v resnost, v nekaj, kar je naravnano na tradicijo, spoštovanje reda in pravil. Vse je upočasnjeno in nikamor se mu ne mudi. Njegov prehod v znamenje Kozoroga v nočnih urah to tudi prinaša, premišljeno in brez hitenja. Marsikoga bo ta razvlečena počasnost zmotila. V tem znamenju bo ostal dlje, do 11. februarja, sproti pa bo naredil še retrogradni hod od 28. decembra do 18. januarja 2023. V tem znamenju bo daljše obdobje, da se odprejo številne karmične stvari in se izboljšajo.

Danes je torek, Marsov dan, on pa je še vedno retrograden v Dvojčkih, z dispozitorjem Merkurjem na 29. stopinji Strelca. Dan, v katerem je potrebna velika previdnost pri govorjenju, obljubah, vseh oblikah komunikacije in v prometu. Popolnoma drugače bo od jutri, ko ga bo Merkur popeljal do svoje višine, in vsak končni rezultat bo veliko boljši.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas