NAPOVED

Astrologinja Lenka o težkem dnevu, ki je pred nami

Spodbuja nas, da se v tem težkem dnevu sprostimo in si privoščimo oddih.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images Getty Images/istockphoto

Sobota je, retrogradni Saturn nas počasi vrača nazaj. Kar še ni dokončano, se lahko konča. Pri tem mu pomaga Luna, ki je v njegovem znamenju. Smo v položaju, ki je pozitiven za poslovne zadeve, za kaj narediti in imeti, poskrbeti za kasneje, je pa mogoče pomanjkanje vere in zaupanja v to. Lahko pride do povzročitve ran, čustvenih ali telesnih in bolečine, saj je Luna v šibkem položaju, Mars pa v najslabšem stanju, zato ne vidi, kako bo škodoval. Škoda lahko pride od tistih, ki so vam blizu, ki so z vami v istem domu, kar najbolj boli. Kdor skuša doseči pravičnost, bo neuspešen. Zgodilo se bo ravno nasprotno.

Najprevidnejši morate biti med 15.00 in 17.00. Ne pretiravajte z delom, ne se spuščati v prepire in dokazovanje. Odprite svoja čustva, dušo, dajte ji več topline, nežnosti, objemite koga. Togost in razdalja ne vodita nikamor, le še bolj blokirata stvari.

Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv


Duša si bo med 17.00 in 19.00 opomogla. Z Neptunom bo v sekstilu, kar je idealno za zdravljenje in sprostitev. Tedaj poskušajte vse pozabiti in si povrniti zaupanje vase in v druge. V poznih večernih urah, ko pride Luna in se združi s Plutonom, naj bo čas za čiščenje vseh nepotrebnih stvari in misli, za odpuščanje vsega, kar se vam je zgodilo čez dan. Pripravite se na nov dan, ne da bi v srcu obdržali težke in slabe misli.

Merkur je svojo mirujočo pot začel danes in jutri – to je priprava za vzvratno pot. Ker Venera vstopi v njegov objem, je dan za izpolnitev številnih želja. Sprostite se, uživajte tudi v lepih lažnih besedah, kajti včasih to potrebujemo, ko je vzdušje težko in napeto.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije