KAJ PRAVIJO ZVEZDE

Astrologinja Lenka: Ne prehitevajte z odločitvami, vzemite si čas

Poskusite si zapisati vse načrte, ki jih imate, velike ali majhne, ​​jih prenesite na papir, da jih boste pozneje lahko uresničili.
Fotografija: Kaj nam prinaša teden? FOTO: Arndt_vladimir Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Kaj nam prinaša teden? FOTO: Arndt_vladimir Getty Images/istockphoto

Luna nadaljuje svojo pot v znamenju škorpijona v največjem zatonu, zato se spomni vsega, česar ne zmore, noče ozavestiti zaradi bolečin, ali pa je enostavno preveč čustev, ki se jih sramuje.

Včasih je prav pečat, ki stoji na duši, težko odpreti, še težje pa govoriti.

In kot da mu to še ni dovolj, bo med 14. in 16. uro naredila opozicijo z Uranom, ki je prav tako v največjem zatonu.

Kaj vse lahko potegnejo iz dna duše in sporočijo duši ali jo pretresljivo prizadenejo? In čigavo?

To je zelo stresna in boleča situacija, zato se je treba vsega lotiti zelo umirjeno, počasi in brez večjih travmatičnih in stresnih reakcij. Ne delajte in ničesar ne prenehajte nenadoma in takoj, počakajte vsaj nekaj dni.

Šele pozno zvečer bo v trigonu z retrogradnim Neptunom iz znamenja rib. Šele takrat lahko počasi vstopi v svoj mir in sproščenost. Kajti to je voda, ki lahko pozdravi marsikaj, če se znamo umiriti in spremeniti te težke občutke.

Obstaja tudi retro Pluton, ki zahteva, da je vse odpuščeno in prosto vseh teh težkih čustvenih situacij. V nasprotnem primeru deluje proti njemu in še dodatno napada lasten organizem z različnimi boleznimi.

In Merkur hiti v objem retro Venere. Samo zato, da ji sporoča in prenaša sporočila in spet naglo odide v svoje znamenje, svojo domačo devico.

Poskusite zapisati vse načrte, ki jih imate, velike ali majhne, jih prenesite na papir, da jih boste kasneje lahko uresničili.

To so tudi sporočila, povezana z nekimi skrivnimi stvarmi, z neko skrivno ljubeznijo.

Tudi če vas to razočara, če so še tako neprijetne stvari, oba planeta sta v natančnem kvinkunksu z retro Neptunom, počakajte, ne odločajte se takoj, Venera je šele na začetku svoje retrogradnosti.

O vsem tem boste premlevali še vsaj dva meseca in se šele nato dokončno odločili.

Danes je četrtek, Jupitrov dan, on pa je še vedno v biku, kjer bo ostal približno eno leto.

In zdaj, ko je njegov dispozitor postal retro, se lahko vrnete in popravite nekaj svojih starih idej in konceptov, povezanih s katero koli materialno situacijo.

Naj vam vrnejo oziroma čas je, da izterjate svoj dolg, na kar čakate že nekaj časa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije