DAN VENERE

Astrologinja Lenka: Morate najti vero vase

Energija je danes blokirana, težko jo pravilno usmerite.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: Osebni arhiv

Luna je še vedno v znamenju Tehtnice, vendar gre skozi ožgano pot od 15 stopinj Tehtnice do 15 Škorpijona. To je kraj, kjer duša prehaja skozi čustvene padce in prestaja različne izgube. Lahko pride do poškodb, ne le čustvenih, tudi telesnih. Sonce in Luna sta v svojem dnu, največji malefiki pa so tu v svoji višini. Ne smemo zdrsniti v duševno težka stanja, ampak prinesti svetlobo v dušo, da bi vse to lažje premagali. Luna bo naredila sekstil s Soncem, ki je na padcu Neptuna. Ali bomo lahko našli vero še v koga drugega razen v sebe ali bomo doživelo le še večjo laž in prevaro, ker je samo Sonce v neskladju z Neptunom samim? Morate najti vero vase in jo deliti z drugimi.

Okoli 17. do 19. ure Luna naredi kvadrat s Plutonom iz znaka Kozoroga. Ali bo v tem položaju prinesla še več strahov, žalosti ali se ji bo uspelo malo zbrati? Strahovi so povezani s partnerstvom (da ne bi izgubili partnerja, bodisi fizično bodisi zaradi odhoda z drugo osebo), kajti ponovno doživeti bolečino, kakršno je že nekoč, je preveč za dušo, vezano na Tehtnico. Toda ločitev se bo zagotovo zgodila, ker je depozitar Lune Venera v svojem največjem padcu. To je trenutek, ko ugotovi, da ni ljubljena, da je bila prevarana in zavrnjena, da ni vredna, potem se nanjo zruši ves svet. Enako je za tistega, ki zdaj začenja zvezo ali je pa je še v fazi prebolevanja prejšnje. Mogoča so tudi razočaranja zaradi kakšnega nakupa, počitnic ipd. Energija je danes blokirana, težko jo pravilno usmerite, zato je najboljše, da se usmerite v delo ali šport.

Danes je petek in dan Venere, tudi ona se mora okrepiti, zato ne krivimo in ne obtožujmo sebe, ampak dajmo ljubezen sebi in drugim ter prepoznajmo lepoto v vseh malenkostih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije