ASTROLOŠKA NAPOVED ZA 5. JANUAR

Astrologinja Lenka: Mnogi se lahko danes zaljubijo

Ali ni čudovit dan, da se sprostite, ste romantični?
Fotografija: Danes je dan za romantiko. FOTO: Love Portrait and Love the World, Getty Images
Odpri galerijo
Danes je dan za romantiko. FOTO: Love Portrait and Love the World, Getty Images

Luna je še vedno v znamenju Vodnarja, brez bremena Saturna in Urana. Poskuša se postaviti zase in živeti svoje življenje. Danes je vzdušje spokojno in prijetno. Luna bo počasi prehajala čez stopinjo Neptunove vzvišenosti, zato bo kmalu dobila občutek izpopolnjenosti, nežnosti in lahkotnosti.

Med Venero, ki je retrogradna, in Neptunom, ki je v znamenju Rib, lahko opazujemo lep aspekt. Ali ni čudovit dan, da se sprostite, ste romantični? Mnogi se lahko danes zaljubijo in začutijo prijetno ščemenje v trebuhu. Privoščite si masažo, kopel ali sprehod ob vodi. Spomnite se trenutkov iz mladosti, nečesa, zaradi česar bo telo zavibriralo. V občutenju lepote, nežnosti in sproščenosti lahko s pomočjo Neptuna uresničite nekaj svojih na videz nedosegljivih želja. Samo sprostite se in si zaželite. Kajti le tisto, kar pride k nam iskreno, resnično iz duše, iz srca, nam pripada, je naše.

Mnogi bodo danes začeli novo ljubezensko življenje. Ko si očaran od lepote, ne vidiš ničesar drugega. Vse to je lepo, če znaš ljubezen negovati, ne izvajati pritiska, je ne zadušiti, še preden zaživi. Ker je velika karmična ljubezen, je še vedno v objemu Plutona, kar pomeni premočna čustva, premočne strasti. Da bi zveza preživela in bi ljubezen ostala do konca življenja, jo moramo znati uporabljati po kapljicah, kot strup iz stekleničke, sicer nas bo pokončala.

Danes je sreda, Merkurjev dan, ki počasi pripravlja nove ideje. Njegove misli so pred časom, zato naj imajo tisti, ki so mu blizu, potrpežljivost za tiste, ki tega še ne zmorejo predelati. Ugotovite, kam spadate, in poskusite razumeti drugo osebo, raznolikost je dobrodošla ter zahteva spoštovanje in razumevanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije