JUPITROV DAN

Astrologinja Lenka: Išče se karmična ljubezen

Spremenimo vse negativne stvari v pozitivne in si naredimo lep dan.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Luna je še vedno v tehtnici in poskuša vse odnose ne le uravnotežiti, temveč tudi pripraviti nekatere načrte, cilje, zato se zdi, kot da obstajajo dogovori o izpolnitvi teh načrtov. Toda če ne znamo vzpostaviti ravnovesja ter za vsako ceno vztrajamo pri svojem, na ego vodi v večje prepire, kreganja, jezo, bes. A Luna v tehtnici teh brutalnih energij niti najmanj ne mara, ker bi duša počila. Toda vse to je treba sprejeti, videti, da to negativno energijo spremenimo v pozitivno podporo.

Položaj zvezd za 10. 12. 2020. FOTO: Lenka Stanić
Položaj zvezd za 10. 12. 2020. FOTO: Lenka Stanić
Obstaja pa močna moška energija in vse bo šlo tako, kot si je zamislilo Sonce, saj je v eksaktnem trigonu z Marsom. In ta energija je močno podprta in Sonce lahko doseže vse prednosti vseh pohval, nagrad, uspeha, priznanja, ker je Mars ravno na najvišji sončevi višini, kjer bi Sonce želelo biti. A to omahovanje je še vedno prisotno pri nas samih, kot da nimamo samozavesti in zaupanja, da smo lahko resnično uspešni, resnično dosežemo najboljše rezultate. Ne spreminjajmo misli na pol poti, ne izgubljajmo te vere vase. Osredotočimo se na to, kaj želimo početi, ne skačimo z enega dela na drugega, skoncentrirajmo se in dosegli bomo rezultate brez primere. Vendar potrebujemo pohvalo, trepljanje po rami, želimo hvaležnost. Pred tem pa je bolje, da jo nekomu pokažemo.

Venera je v eksaktnem sekstilu s Plutonom, kar pomeni ljubezen do smrti, včasih tudi več kot to. Tu se išče karmična ljubezen, ki je bila nekoč, in ostajajo spomini, ki jih je treba dokončati zdaj. Toda Venera je še vedno v Škorpijonu vsa jezna, ljubosumna, posesivna, mučijo jo vse izdaje, zapuščenost in trpljenje. In zdaj ne sme vstopiti v strast, ne sme verjeti Plutonu, ker se boji, boji se sebe, boji se vse bolečine in ni sposobna še enkrat iti po tej propadajoči poti. Še posebej, ker Luna s Plutonom naredi kvadrat, kar jo bo dodatno prizadelo in se bo počutila zapuščeno in trpečo. Išče zvestobo, trajnost, obstoj, kolikor daje, išče in hoče dobiti še več. Toda dispozitor Saturn je na 29 stopinjah in ne glede na to, ali bo trajno pridobila ali le za nekaj časa, se trpljenje, travme, žalost začnejo znova. Jupitrov dan je, spremenimo vse te negativne stvari v pozitivne in si naredimo lep dan.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas