ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Delajte na sebi in zase

Luna je že v znamenju dvojčkov in prinaša veliko bolj sproščeno vzdušje.
Fotografija: FOTO: Gettyimages
Odpri galerijo
FOTO: Gettyimages

A že od jutra ga čaka Rx Saturn iz znamenja rib, kot bi ji dal vedeti, da življenje ni povsem sproščeno in lahkotno.

Spominja jo na obveznosti, na stvari, ki niso dokončane, na večjo resnost, ki jo mora imeti v življenju. Ne glede na to, kako ostro se zdi, Luna v tem znamenju ne jemlje vsega tako resno in previdno.

Lenka Stanić FOTO: Osebni arhiv
Lenka Stanić FOTO: Osebni arhiv

Čez dan bo naredil trigon z Marsom iz znamenja tehtnice. To je bolj konstruktiven dogovor, vezan na poslovne, partnerske ali čustvene odnose. Oseba ima veliko obveznosti, ki jih mora opraviti, a zaradi znamenja dvojčkov ne ve, katere bo začela in katere končala.

Zvečer bo prišla v lepem sekstilu z Venero, ki se še pripravlja na svoj direktni potek, in še razmišlja, kaj spremeniti ali katero skrivnost ohraniti. Čeprav v tem znamenju to ni njena vrlina. Kakor koli že, prihaja trenutek harmonije, dogovora, nakupovanja, delajte nekaj na sebi ali zase.

Danes imamo na nebu posebno konjunkcijo med Soncem in Rx Merkurjem. Čez dan ne bo samo v konjunkciji, ampak okoli 13. ure tudi v kazimi konjunkciji.

Katere skrivnosti bodo razkrite, priplavale na površje? Kaj je tisto, kar mora sama ozavestiti pri osebi, pa je dolgo časa tajila? Je tudi trenutek, da odvržete strah, nezaupanje, kakršen koli dvom vase, v druge, vse pridobljene izkušnje, ki jih nosite s seboj, ki odpirajo vrata v velike začetke.

Oba planeta sta na najvišji ravni uma, razuma in inteligence samega znamenja device. To je res pomembna odločitev, kakršna koli že bo.

Astrološka karta
Astrološka karta

Danes je sreda, Merkurjev dan, in ni samo v svojem domu, na stopinji svoje največje vzvišenosti, ampak je tudi v osrčju najsvetlejše zvezde, Sonca.

Osvetli in ozavesti vse tisto, kar nosite globoko v sebi, znebi se mnogih osebnih skrivnosti, ki jih skrivate in se z njimi nočete soočiti.

A vedite, da vam bo to pozneje odprlo veliko miselno in čustveno sprostitev za nova, modrejša ustvarjanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije