ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Danes nas čaka prijetna družba

Preberite, kaj vam napoveduje astrologinja.
Fotografija: Danes je petek, Venerin dan. FOTO: Maximusnd, Getty Images
Odpri galerijo
Danes je petek, Venerin dan. FOTO: Maximusnd, Getty Images

Dan začnemo, ko je Luna točno v opoziciji z Marsom in tako onstran eksplozije čustev, poškodb, žalitev, trpinčenja, ponižujoče in maščevalne komunikacije ter raznih psihičnih ali fizičnih mučenj, ki se običajno izvajajo nad šibkejšimi ali pa iz maščevalnih razlogov. Gre za nekaj, kar se je vleklo že dolgo, nekaj, kar je tlelo v človeku in lahko zdaj poči. Razlog za to pa so neiskreni dogovori, pogovori ali kaj, kar je še skrito. In tu je usmerjena v ženski princip, v tisto, ki je trenutno bolj čustvena.

Merkur je zunajmejni, precej neptunski – torej kaj in koga utišati v tej situaciji? Besede, ki gredo same od sebe, ali besede, ki se jih oseba spomni in so včasih zelo bolele. Najboljše pa je, da se obrnemo in poiščemo svoje notranje potenciale ali talente, za katere nismo vedeli, da jih imamo, ali pa je preprosto šele zdaj v nas nekaj kliknilo, da se je odprlo. Takrat bo Luna naredila kvadrat z Neptunom iz znamenja Rib in šele takrat bo občutek nevrednosti prišel na plano. Občutek nestabilnosti, kolebanje, ki še dodatno zastruplja že tako zagrenjeno in zmedeno dušo.

Enostavno ne smete dovoliti, da vas ta čustva odnesejo na drugo stran proti sebi, saj tako padete v še hujše depresivno stanje. In šele v kvadratu z Jupitrom bo vse te neresnične energije povečala, vse, kar boste doživeli, jih bo naredilo tako velike, da ne boste vedeli, kaj je res in kaj ne. Čeprav je energija dneva zelo zmedena, se ne smete vmešavati v povedano – kdo je kaj rekel, kdo ima do česa pravico ... Enostavno pojdite svojo pot, pa se vas tuje žalitve in napadi ne bodo dotaknili, le tako se boste čustveno in psihično obranili.

Danes je petek, Venerin dan, in je v znamenju Strelca, obkrožena z vsem, obkrožena z ljudmi, ki jih ima rada, obkrožena z lepimi in prijetnimi besedami. Čuvajmo to lepoto, da se ne izmuzne, ker ona si želi naprej. Zanjo je tudi pot na konec sveta prekratka.

Današnja karta. FOTO: Lenka Stanić
Današnja karta. FOTO: Lenka Stanić

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas