PONEDELJEK

Astrologinja Lenka: Danes je največja moč našega nezavednega jaza

Prišel je čas za spremembe v nas samih. Prisluhnimo telesu, to nas najbolje pozna in nas vodi v življenje.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Danes je Sonce na največjem upadu Lune in najvišji višini Plutona. To je mesto, kjer se najpogosteje srečamo z izgubo, največjo bolečino, maščevanjem, ljubosumjem, s sovraštvom. Toda ali je to mesto, ki povzroča tako velike strahove, nas vrača k spominu in obnavlja velike travme, ki smo jih doživeli zaradi izgube nečesa ali nekoga pomembnega v našem življenju?

Ohranjanje te bolečine vodi do tega, da jo vedno znova doživljamo, ko vedno znova pomislimo nanjo, in samodejno okrepi tisto bolečino, ki povzroča krče, pritiske in blokade v srčnem središču in ki nas ločuje in oddaljuje od nas samih. In kaj je tisto, kar lahko obdržimo VEČNO, ne pustimo, da se spremeni, odide? Z izgubo zaupanja, izoliranosti, bolečine, zavrnitve izgubimo svojo Dušo.
Astrološka slika. FOTO: Lenka Stanić
Astrološka slika. FOTO: Lenka Stanić

In po drugi strani je to mesto naše največje moči, moči, da dosežemo uspeh, bogastvo. To je kraj, kjer lahko Pluton vse obrne, vse uniči ali dvigne. To je kraj, kjer lahko človek, ko se poglobi in potopi vase, potegne največjo moč, največjo regeneracijo, največje zdravljenje in ozdravljenje. Zato je to mesto, kjer si lahko vsi najbolj pomagamo, da se povežemo sami s sabo, da odpustimo in oprostimo in da pokličemo vse, kar želimo, od financ do zdravljenja najtežjih bolezni. Najprej pa moramo verjeti vase, poiskati to luč v največji globini v sebi.

Luna je vstopila v znamenje rib in prvi aspekt, ki ga naredi, je trigon z r. Merkurjem in s Soncem, zato so vsi ti pogovori in resnice od včeraj, ki so že bili prineseni in razsvetljeni, zdaj le trenutek, da se prepustimo in jih uresničimo, sicer bomo doživeli obžalovanje in razočaranje.

Luna bo naredila tudi sekstil z Uranom, in to na stopinji, ki reče, zdaj smo pa dočakali ves ta dogovor, da se obrne z največjo nebeško resnico, zavrne vse te stare ideje in odpre pot novim in iznajdljivim možnostim.

Prišel je čas za spremembe v nas samih. Prisluhnimo telesu, to nas najbolje pozna in nas vodi v življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije