ASTROLOŠKA NAPOVED ZA 12. NOVEMBER

Astrologinja Lenka: Danes izkoristite svoje talente

Danes je petek, Venerin dan, ona pa je v Kozorogu.
Fotografija: Danes naredite nekaj lepega. FOTO: Kharchenko_irina7, Getty Images
Odpri galerijo
Danes naredite nekaj lepega. FOTO: Kharchenko_irina7, Getty Images

Luna v Ribah je zelo čustvena, občutljiva, empatična, njena čustva pa jo zlahka popeljejo v svet odkritij in talentov. Najbolje jo boste izkoristili, če boste izkoristili svoj talent in naredili nekaj lepega. Tukaj morate paziti, da vas Luna ne povleče v pretiravanje. Zdi se, da Lunin kvadrat z vozli čaka na del samega sebe, del, ki ga prej ni mogel sestaviti ali izdelati. Ta del mu bo povzročil nekaj krivde in samopomilovanja, kot da je v svetu njegovih čustev premalo. Tu je tudi Venera, ki vse to podpira s sekstilom iz znamenja Kozoroga. Venera, ki stoji zelo trdno na nogah in je odgovorna, ve, kaj hoče in kaj potrebuje. Tam je, da prizemlji Luno in ji pokaže konkretne stvari, potrebne za življenje. Na videz je hladna, a zelo ambiciozna in uspešna. Drži se svojih pravil, od katerih ne odstopa, najpomembnejša pa sta njena zvestoba in občutek potrebe po ohranjanju tradicije. Čeprav tukaj ni preveč nasmejana, to še ne pomeni, da se ne zna veseliti ali ljubiti – vse to skriva za materialnimi stvarmi in kariernimi uspehi.

Luna bo naredila velik vodni trigon z Merkurjem in Marsom danes lahko resnično na najboljši možni način združi svoje misli in občutke ter z vizualizacijo omogoči tudi realizacijo. Mars jo bo dodatno podpiral, da bo vse to naredila čim hitreje in natančno. Glavni vidik dneva je trigon med Soncem iz Škorpijonom ter med Neptunom in Ribami. Predajmo se, verjemimo, da vsako sonce sije z največjo močjo, daje luč, življenje, talente, vero in upanje za vse, kar je pred nami. Daje prihodnost, saj ima veliko vizije, domišljijo in čuti, da je vse mogoče. Pustimo torej, naj nas danes vodi, da se znebimo vseh včerajšnjih stresnih in napetih situacij.

Danes je petek, Venerin dan, ona pa je v Kozorogu. Naredimo si seznam, vrstni red opravkov, in dajmo prednost tistemu, kar nas veseli, ženskemu principu v sebi. Ko se gremo pocrkljat, si za svojo dušo kupimo kakšno lepo stvar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije