ASTROLOŠKA NAPOVED

Astrologinja Lenka: Čas je za mir in osredotočenost

Kaj nam prinašajo zvezde?
Fotografija: Merkur je še vedno v napetem aspektu z Marsom, kar od nas zahteva, da smo zelo tihi, zelo mirni in osredotočeni. FOTO: Microgen Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Merkur je še vedno v napetem aspektu z Marsom, kar od nas zahteva, da smo zelo tihi, zelo mirni in osredotočeni. FOTO: Microgen Getty Images, Istockphoto

Danes je Luna v Ribah in tukaj je malce raztresena, preobčutljiva, včasih pa igra tudi vlogo žrtve. Ne glede na to, ali je pomagala drugim, se žrtvovala zanje, je pozneje ugotovila, da tega ne potrebuje, ali pa je bila v trenutku izdana. Včasih tudi sama čuti tisto notranjo potrebo, da igra to žrtev, toda tukaj je precej nejasna in nepraktična, zato je tako vzdušje. Počasi vstopa v kvadrat s planeti iz znamenja Strelca, kar prinaša še večjo zmedo, dezorientacijo in napačno izbiro. To vedno prinese neko nezaupanje, neko nejasno sliko o vsem in velikokrat človek sam ne ve, kje in kako bi se odločil. Pogoste so zato tiste napačno izgovorjene besede, malo prikrivanja ali ovinkarjenja česa.

Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Merkur je še vedno v napetem aspektu z Marsom, kar od nas zahteva, da smo zelo tihi, zelo mirni in osredotočeni. Ne le pri dialogu, dogovoru, ampak tudi v samem prometu, na cesti, v avtomobilu ali katerem koli drugem prevoznem sredstvu.

Ravno ko se bo Merkur umiril s Saturnom, Venera leti v opozicijo z Marsom.

Torej kakšni dokazi ljubezni, dejstva, kakšno veliko nezaupanje, razprtije, prepiri, goljufije in vse, kar vodi v ločitev in razdor. A ne glede na odločitve so te tudi tu nejasne, zelo skrite in potreben bo čas, da se razkrije resnica, ki je do tega pripeljala. Oba sta v nestabilnih spremenljivih znamenjih, zato je za oba tukaj nekako normalno, da se dogajajo prevare, izdaje, spogledovanja, vzporedna razmerja. In kdo je krivec v tem odnosu? No, oboje.

Danes je sreda, Merkurjev dan, in počasi vstopa v sekstil s Saturnom, da oblikuje nekaj trajnih projektov, da zaključi nekaj stabilnih dogovorov. Čeprav je sam Merkur zase v precej nerodnem položaju, tako da ne glede na to, kako se trudi in obljublja, da bo naredil vse, se mi zdi, da mu drugi res ne zaupa preveč.

Današnja astrološka karta. FOTO: Lenka Stanić
Današnja astrološka karta. FOTO: Lenka Stanić

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas