DUHOVNI NASVET

Ali lahko spremenimo prihodnost?

Nič ni vklesano v kamen, sami krojimo nadaljnje dogodke. Če ne verjamemo, da lahko to naredimo, nam ne bo uspelo.
Fotografija: Predstavljate si, da se vaša prihodnost odvija pred vami kot na filmskem platnu. FOTO: Metamorworks, Getty Images
Odpri galerijo
Predstavljate si, da se vaša prihodnost odvija pred vami kot na filmskem platnu. FOTO: Metamorworks, Getty Images

Če bi vedeli, kaj se bo zgodilo, kaj bi naredili? Se ne bi vmešavali? Ali bi si prizadevali spremeniti trenutno časovno linijo, da bi se dogodki razpletli po vaših željah?

Sedanjost postane prihodnost, če v njej ničesar ne spremenimo. Prvi korak pri spreminjanju je zavedanje, da prihodnost lahko spremenimo, nato je treba imeti pogum in uporabiti moč povezanosti med umom in srcem, da razširimo zavedanje in vidimo prihodnost, razvoj dogodkov, ki temelji na sedanji akciji in reakciji.

Zapomnite si, da lahko spremenite vse, kar si želite. FOTO: Mananya Kaewthawee, Getty Images
Zapomnite si, da lahko spremenite vse, kar si želite. FOTO: Mananya Kaewthawee, Getty Images

Najprej si morate dvigniti samozavest in pridobiti zaupanje vase, pri čemer si pomagate z različnimi tehnikami. Če ne verjamete, da lahko to naredite, vam ne bo uspelo. In še to, če se zadeve ne lotite pravilno, lahko manifestirate neprijetno prihodnost. Zavzemite stališče. Zdaj sprejemajo odločitve o naši prihodnosti svetovni voditelji. Če o njihovih odločitvah ne dvomite, je vse v redu. Če pa, je čas, da začnete odločati sami.

Vsak košček ima svojo vlogo v zgodbi

Naslednji korak je dvig vaše energijske ravni. Jejte čim več sveže hrane, vadite jogo, tai či, meditirajte, vse, kar vam bo pomagalo razširiti sposobnosti zaznavanja. Raziskujte svoje duhovne sposobnosti. Živimo v posebnem času v človeški zgodovini. Še nikoli se ni toliko ljudi duhovno prebudilo, hkrati smo bolj povezani. Jasnovidne sposobnosti spijo v nas in počasi jih prebujamo. Pretekle civilizacije so dosegle velik razvoj na duhovnem področju, a veliko znanja se je v stoletjih izgubilo. Toda ni nujno, da tako ostane. Ni treba, da še naprej delujete na avtopilotu. Začnite se zavedati svoje prave moči. Predstavljate si, da se vaša prihodnost odvija pred vami kot na filmskem platnu. S tem boste vadili dojemanje celovitosti in povezanosti dogajanja, prepletanje vzroka in posledice. Postalo vam bo jasno, da ima vsak košček svojo vlogo v zgodbi, oblikuje sedanjost v prihodnje dogodke, s tem pa boste lahko predvideli posledice in rezultate. S tem znanjem boste pridobili moč, da spremenite začrtano smer. Največja ovira pri tem je strah, ki nas drži v krču in narekuje temno prihodnost. Zato zaupajte vase ter se trudite ohraniti visoko energijsko vibracijo.

In kako lahko spremenite prihodnost? Podrobno opazujte dogajanje in se zavedajte, da vse izhaja iz vas, da sami krojite nadaljnje dogodke. Če vam gre na živce sodelavka, se poglobite vase in se začnite drugače vesti. Spremenite fokus – namesto da ste osredotočeni nanjo, se posvetite delu ali mislite na ljubimca. Ko sami spremenite način delovanja, boste opazili, da vas ne le ne moti več, ampak je zdrsnila na dno lestvice vaše pozornosti in pomembnosti, celo začela se je drugače vesti in spremenili so se odnosi v pisarni. Tako lahko spremenite vsako situacijo. Vadite na manj pomembnih in napredujte h glavnim temam. Zapomnite si, da lahko spremenite vse, kar si želite.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije