POLEPŠAN ZAKLJUČEK LETA

Zmaji obdarili pediatrijo in osebje

Košarkarji Cedevite Olimpije polepšali dan junakom našega časa.
Fotografija: Tole so majice za marljivo osebje. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tole so majice za marljivo osebje. FOTO: Facebook

V veselem decembru so bili na delu številni, ki so se odločili, da pomagajo in naredijo kaj dobrega. Tudi v košarkarski Cedeviti Olimpiji, ki so za tekmo proti Ciboni pripravili e-vstopnico, ki si jo lahko plačal, zmaji pa so s cekini kupili računalniško opremo, zbrano v dobrodelni akciji SKUPAJ za junake v belem, in jo predali Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Olimpijin as ceni in spoštuje delo zdravstvenega osebja, ki po operaciji skrbi zanj v Ljubljani. FOTO: Facebook
Olimpijin as ceni in spoštuje delo zdravstvenega osebja, ki po operaciji skrbi zanj v Ljubljani. FOTO: Facebook
Predajo pa je opravil poškodovani košarkar Mangok Mathiang, ki še naprej uspešno okreva po hudi poškodbi noge, ki jo je staknil pred začetkom tekmovalne sezone 2020/21. »Praznični čas je čas, ko vsi občutimo, da moramo nekaj storiti, da vsem polepšamo to obdobje. Moja mati me je vzgajala v smeri, da če si blagoslovljen in trdo delaš, moraš biti blagoslov tudi za vse druge ljudi. Najti je treba način, kako vračati družbi. Vesel sem, da sem lahko del tega projekta. Verjamem, da bodo v Pediatrični kliniki Ljubljana podarjeno računalniško opremo uporabili tako, da jim bo ustrezala še vrsto let. Že po obrazih osebja sem videl, da smo jim polepšali zaključek leta in jih navdali z optimizmom pred začetkom novega leta,« je povedal košarkar, ki je pred dnevi po težki poškodbi odvrgel bergle, po napovedih pa bi lahko konec sezone celo zaigral!

Izr. prof. dr. Matjaž Homan, dr. med., namestnik strokovnega direktorja Kliničnega oddelka za gastroenterologijo, hepatologijo in nutricionistiko Pediatrične klinike Ljubljana, ni skrival navdušenja nad opremo, zmaji pa so z majicami obdarili tudi osebje Kliničnega inštituta za radiologijo, prevzel pa jih je Aleš Kravanja, vodja radioloških inženirjev, sicer v času selektorja Pixija Subotića tudi generalni menedžer slovenske moške reprezentance.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije