MALI NOGOMET

Vroči nogometni uvod

Udarili sta se ekipi ljubljanskih Črnuč in štajerskih Bullsov. Znana izida prvih dveh polčasov, o tretjem skrivnostno molčijo.
Fotografija: Okrepljena ekipa štajerskih Bullsov, ki se ji je v soboto pridružil tudi ambasador Steyerjevih vin Ivo Daneu, v selektorski vlogi pa rojeni Štajerec, sicer tudi odgovorni urednik Slovenskih novic, Bojan Budja.
Odpri galerijo
Okrepljena ekipa štajerskih Bullsov, ki se ji je v soboto pridružil tudi ambasador Steyerjevih vin Ivo Daneu, v selektorski vlogi pa rojeni Štajerec, sicer tudi odgovorni urednik Slovenskih novic, Bojan Budja.

Čeprav se uradna nogometna ligaška sezona pri nas začenja šele jutri, je bilo pošteno vroče že minuli vikend, ko sta se na obrobju Ljubljane udarili malonogometna ekipa Črnuč, zbrana okoli podjetnika Francija Kancilje, in štajerskih Bullsov, ki jih vodi znani radgonski vinar Danilo Steyer.
Kar štirikrat je ljubljansko mrežo zatresel Gorazd Šunko, ki so ga gledalci, med katerimi sta bila tudi dva predsednika, izbrali za igralca tekme.
Kar štirikrat je ljubljansko mrežo zatresel Gorazd Šunko, ki so ga gledalci, med katerimi sta bila tudi dva predsednika, izbrali za igralca tekme.

Vrelo je na igrišču in ob njem, nekaj zaradi žgočega vremena, še nekaj bolj pa zavoljo prislovičnega rivalstva, izzvanega s strani večnih prvoligaških tekmecev Olimpije in Maribora.

A glej ga, zlomka, kot da gre za kakšno spravno dejanje, smo v dresu Črnučanov tokrat prepoznali tudi eks vijoličastega Aleša Čeha, v majici Steyerjevih Bullsov pa nikogar drugega kot legendarnega Primoža Gliho, zdaj selektorja naše mlade reprezentance U 21.


Gledalci – njihovo število se je gibalo znotraj dovoljenja Nacionalnega inštituta za javno zdravje – so uživali v tekmi in številnih zadetkih, prvi polčas je pripadel Štajercem, drugi pa Ljubljančanom. Odigran je bil tudi tretji, a o izidu tega poročila skrivnostno molčijo. Bržkone ne brez razloga. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije