PLANICA 2020

V Planici zavrelo: takšnih besed ni pričakoval nihče (FOTO)

Timi Zajc je po slabi uvrstitvi na tekmi svetovnega prvenstva v smučarskih poletih delil izjemno jezen zapis.
Fotografija: Slovenski skakalci pred začetkom svetovnega prvenstva v poletih. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Slovenski skakalci pred začetkom svetovnega prvenstva v poletih. FOTO: Matej Družnik, Delo

Potem ko je najuspešnejši slovenski skakalec Peter Prevc napovedal, da bo v soboto zapustil planiški mehurček in da se ne bo boril za nastop na nedeljski ekipni tekmi svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici, je s svojo izjavo po slabi uvrstitvi šokiral še Timi Zajc.
Preberite tudi: Prevc zapušča Planico, vrača se k družini
Zajc velikega razočaranja ni skrival. Po prvih dveh serijah, v katerih je bil najslabši Slovenec, je pristal na slabem 27. mestu. Kmalu po tekmi je na instagramu delil jezni zapis, v katerem je za slabo uvrstitev slovenskih skakalcev okrivil trenerja.



Njegov zapis objavljamo v celoti (nelektoriranega): »Žal se je danes vse podrlo. Celo poletje sem treniral, da bi danes letel proti zadnji črti. Mislim da morajo tukaj veliko odgovornost prevzeti trenerji. Žal moras pri nas tako delati kot rečejo drugače si izključen iz reprezentance. Zato hočem da tukaj glavni trener prevzame odgovornost za slabe nastope vseh slovenskih skakalcev. Vsi si želimo medalje.... Ampak kot se je izkazalo v zadnjih dveh letih rezultati pri meni padajo. Rečem lahko samo Hvala lepa in nasvidenje.«
Preberite tudi: Planica: Geiger najboljši po prvem dnevu, Slovenci se niso izkazali
Slovenci se na današnji tekmi niso izkazali in so daleč od vrha. Glavni trener slovenske vrste Gorazd Bertoncelj je povedal, da so v domačem taboru nezadovoljni, razočarani, da so pričakovali več.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije