DOBRODELNO

V Domžalah za šolarje

Košarkarji Heliosa so se lotili zbiranja sredstev in rabljene računalniške opreme.
Fotografija: Mihailo, Daniel, Blaž, Tadej in Gezim FOTO: KK HELIOS SUNS
Odpri galerijo
Mihailo, Daniel, Blaž, Tadej in Gezim FOTO: KK HELIOS SUNS

Tudi košarkarske sredine so v teh dneh dobrodelne. Iz domžalskega Heliosa prihaja novica, da se najbolj izkušena peterka Helios Sunsov, Daniel Vujasinović,Tadej Ferme, Blaž Mahkovic, Gezim Morina in Mihailo Sekulović, s karikaturami Nane Guberinič, ki je bila nekoč prav tako izvrstna košarkarica, podaja v boj za lažje šolanje na domu domžalskih osnovnošolcev.
Direktor Matevž Zupančič in ekipa bodo naredili dobro delo. FOTO: GAŠPER PAPEŽ
Direktor Matevž Zupančič in ekipa bodo naredili dobro delo. FOTO: GAŠPER PAPEŽ

V sodelovanju z nekaterimi klubskimi partnerji ter z Zvezo prijateljev mladine Domžale bodo zbirali sredstva in pomagali mladim, ki jih je to obdobje najbolj prizadelo. »Priznana domžalska karikaturistka, nekdanja odlična košarkarica, Nana Guberinič, nam je priskočila na pomoč s karikaturami petih najbolj izkušenih domžalskih košarkarjev, s posebnim dodatkom, ki bo spominjal na te težke koronačase. Nekateri naši partnerji bodo donirali sredstva za nakup originalnih karikatur, ki bodo nato mesto dobile v prostorih Košarkarskega kluba Helios Suns Domžale, kluba s 70-letno zgodovino. Vse donacije bomo namenili nakupu opreme za nemoteno šolanje na domu za domžalske osnovnošolce, za razdelitev pa bodo poskrbeli pri ZPM Domžale,« pove Matevž Zupančič, direktor domžalskega kluba, kjer vabijo k sodelovanju tudi navijače in preostale podpornike.


»Ena možnost pomoči je, da donirate poljubno višino sredstev neposredno Zvezi prijateljev mladine Domžale. V primeru donacije v višini vsaj 10 evrov lahko v zahvalo in spomin prejmete A4-repliko karikature Izkušenih 5 po svojem izboru,« dodajo v Domžalah, kjer bodo veseli tudi rabljene ali pa nove računalniške opreme, ki bo šla k otrokom, ki jo še kako potrebujejo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije