PRED VIKENDOM ZVEZD

Uf, poglejte, kdo je stisnil roko Luki Dončiću (VIDEO)

Slovenski košarkarski as bo po poškodbi zaigral na vikendu zvezd, ki bo sicer minil v spominu na tragično preminulega Kobeja Bryanta.
Fotografija: Barack Obama in Luka Dončić sta izmenjala nekaj besed. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Barack Obama in Luka Dončić sta izmenjala nekaj besed. FOTO: posnetek zaslona

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je nekaj dni po vrnitvi na parket, s katerega je bil odsoten približno dva tedna zaradi poškodbe gležnja, odšel v Chicago, kjer bo sodeloval na vikendu zvezd. Ljubljančan je bil namreč uvrščen v prvo peterko zahoda, kamor ga je izbral legendarni LeBron James.

Dončić bo nastopil tako v petek zvečer na tekmi vzhajajočih zvezd kot v nedeljo, ko je na sporedu osrednja tekma.

Na glavni tekmi vikenda bo letos nastopilo osem tujcev, kar je največ do zdaj. V začetni peterki tekme zvezd so navijači poleg Dončića izglasovali še Grka Giannisa Antetokounmpa (Milwaukee Bucks) ter dva Kamerunca, Joela Embiida (Philadelphia 76ers) in Pascala Siakama (Toronto Raptors).

Ob prihodu v Chicagu, kjer je pred desetletji tamkajšnje ljubitelje košarke razveseljeval Michael Jordan, je bil Dončić v središču medijske pozornosti, srečal pa je tudi nekdanjega predsednika ZDA Baracka Obamo, ki je v vetrovnem mestu študiral. Obama je presenetil mlade košarkarje, med njimi tudi Dončića, o katerem je nekdanji predsednik dejal, da mu gre odlično.



All-stars bo sicer minil v spominu na Kobeja Bryanta in njegovo hčerko Gianno, ki sta 26. januarja umrla v helikopterski nesreči.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije