NOGOMET

Za mladega Slovenca bi odšteli več milijonov: Žana (21) si želijo v tujini

Za talentiranega slovenskega nogometaša Žana Vipotnika se zanimajo tujci.
Fotografija: Žan Vipotnik na dopustu s svojo partnerico FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram
Odpri galerijo
Žan Vipotnik na dopustu s svojo partnerico FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram

Mladi slovenski nogometaš Žan Vipotnik (21) je po pisanju srbskih medijev omenil več klubov, za katere se zanima, a menda je o superlativih govoril ravno za srbski klub Crvena zvezda. Po pisanju mondo.rs bi imel omenjeni klub Vipotnika že za enajsterico skupinskega dela lige prvakov.

»Če bodo želeli kupiti mladega strelca Žana Vipotnika, bodo morali NK Maribor zanj plačati 3,5 milijona evrov,« pišejo. O tem, da se zanj zanimajo v Crveni zvezdi, je Vipotnik že seznanjen.

»Za mladega napadalca so se zanimali iz Beograda in zdi se, da se mu možnost igranja v skupinskem delu lige prvakov v prihodnji sezoni zdi zelo privlačna. Crvena zvezda ni edina, ki se zanima zanj,« piše portal in dodaja, da bi s 3,5 milijona evri lahko »odgnali« zagrebški Dinamo, ki je eden izmed prvih »zavohal« talent mladega Slovenca.

Žan Vipotnik. FOTO: Marko Pigac
Žan Vipotnik. FOTO: Marko Pigac

»Lepo je slišati, da se takšen klub zanima zame. Vemo, da bodo naslednjo sezono igrali v ligi prvakov. Crvena zvezda je res velik klub, navsezadnje je nekdanji evropski prvak. Vse to bomo upoštevati in na koncu oceniti, kaj bi bilo najboljše za moj razvoj in kariero,« je za spletno stran nogomania.rs povedal Vipotnik.

»Rad bi čim prej rešil svoj status. Nisem nepotrpežljiv, želim le vedeti, pri čem sem. Vem, da se že nekaj časa veliko govori o klubih in prestopih in je lepo videti, da se nekdo zanima zate. Želim se preizkusiti v močnejši ligi, mislim, da je to normalno za igralca v mojem položaju in pri mojih letih,« je dejal Vipotnik in dodal: »Osredotočil se bom na tisto, kar je najpomembnejše. Za te stvari skrbijo drugi ljudje, moj fokus ostaja na igrišču.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije