ODZIV

Tina je ostro udarila po njem, zdaj ji je odgovoril

Slivnik je korak bliže vrnitvi v slovenski beli cirkus.
Fotografija: Tina Maze je bila ostra. FOTO: Matej Družnik, Delo
Odpri galerijo
Tina Maze je bila ostra. FOTO: Matej Družnik, Delo

LJUBLJANA – Pred mesecem dni se je upokojena alpska smučarka Tina Maze na twitterju ostro odzvala na poročanja nekaterih medijev, da se v slovensko smučanje vrača njen nekdanji trener Janez Slivnik

»To pa je pogum! Upam, da bo postregel z bolj zrelim vedenjem. Meni so on in še nekaj drugih strokovnjakov skoraj uničili kariero,« je zapisala Tina.Strokovni svet je včeraj alpskemu odboru predlagal imenovanje Slivnika in Gregorja Koštomaja. Slivnik je ob tem odgovarjal na novinarska vprašanja, med katerimi seveda ni manjkalo vprašanje o tvitu Tine Maze. »Ne bi komentiral. Nima smisla. Preskočimo to,« se je odzval.

Slivnik, ki je že deloval v slovenskem smučanju, bo v skladu s predlogom novi glavni trener ženske reprezentance A za svetovni pokal, nekdanji trener Ilke Štuhec Koštomaj, ki jo je popeljal do dveh naslovov svetovne prvakinje v smuku, pa se bo pridružil najboljšim slovenskim smukačem ter bo sodeloval pod vodstvom glavnega trenerja moške ekipe za hitre discipline Petra Pena, ki tako kot Klemen Bergant ostaja na svojem položaju.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas