KONEC SODELOVANJA

Superzvezdniku Ronaldu sporočili: Klub se zahvaljuje za prispevek ...

Sedemintridesetletni prejemnik petih zlatih žog je bil član Manchester Uniteda od 2003 do 2009 ter ponovno od 27. avgusta 2021.
Fotografija: Nogometni klub Manchester United in portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo sta se sporazumno razšla. FOTO: Toby Melville, Reuters
Odpri galerijo
Nogometni klub Manchester United in portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo sta se sporazumno razšla. FOTO: Toby Melville, Reuters

Nogometni klub Manchester United in portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo sta se sporazumno razšla, je sporočil angleški klub.

»Klub se mu zahvaljuje za prispevek v njegovih dveh etapah na Old Traffordu. Dosegel je 145 golov na 346 tekmah. Njemu in družini želi vse najboljše v prihodnosti,« je Manchester United zapisal v sporočilu za javnost.

»Vsi pri Manchester Unitedu ostajajo osredotočeni na delo s trenerjem Erikom ten Hagom za čim boljše dosežke na igrišču,« še piše v sporočilu.

Sedemintridesetletni prejemnik petih zlatih žog je bil član Manchester Uniteda od 2003 do 2009 ter ponovno od 27. avgusta 2021.

Cristiano Ronaldo je trenutno na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer ga prva tekma s portugalsko reprezentanco čaka v četrtek proti Gani (17.00).

Ronaldo: Prišel je čas, da poiščem nov izziv

»Dogovorili smo se za predčasno prekinitev pogodbe. Rad imam Manchester United, obožujem navijače, to se ne bo nikoli spremenilo, vendar se mi zdi, da je prišel čas, da poiščem nov izziv. Ekipi želim veliko uspeha v nadaljevanju sezone in tudi v prihodnje,« je besede Ronalda po slovesu prenesel angleški novinar Simon Stone.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije