KRALJ V SOLZAH

Strti zvezdnik ni mogel skriti solz: Kobe je bil nesmrten (VIDEO)

Igralci Los Angeles Lakersov so za tragično smrt Kobeja Bryanta izvedeli ob pristanku na letališču.
Fotografija: LeBron James in Kobe Bryant sta skupaj za ameriško reprezentanco zaigrala na olimpijskih igrah leta 2012. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
LeBron James in Kobe Bryant sta skupaj za ameriško reprezentanco zaigrala na olimpijskih igrah leta 2012. FOTO: Reuters

Smrt Kobeja Bryanta in še osmih drugih ljudi, med njimi njegove hčere Gianne, je močno prizadela tudi igralce v košarkarski ligi NBA. Od legendarnega košarkarja so se poslavljali vsi po vrsti, oglasil se je tudi Luka Dončić, ki se je pred nedavnim po tekmi v Los Angelesu proti Lakersom pogovarjal s Kobejem in Gianno.

Tragedija je močno prizadela tudi LeBrona Jamesa. 'Kralj James', ki od leta 2018 igra za Lakerse, pri katerih je Bryan preživel vseh 20 sezon svoje NBA-kariere, je bil predmet zadnjega Kobejevega tvita. Kobe se je LeBronu poklonil, ko ga je ta prehitel na tretjem mestu lestvice najuspešnejših strelcev lige NBA.



Kamere so LeBrona ujele v solzah po pristanku v Los Angelesu, ko je odjeknila šokantna vest o helikopterski nesreči. LeBron in njegovi soigralci so bili o tragediji obveščeni na letališču, ko so se vračali iz Philadelphie. Košarkarji so bili seveda vidno pretreseni.



»Kobe je bil nesmrten. Spominjam se, ko sem bil v srednji šoli. Bil je moj navdih. Bil je moja motivacija. Pomagal mi je, še preden je sploh vedel zame, zaradi tega, kar je počel,« je o svojem vzorniku in prijatelju povedal povsem potolčeni James.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije