SANJSKI USPEH TAMARE

Stava: to mora početi trener Zidanškove po vsaki zmagi

Matej Lunežnik v njeni ekipi skrbi za psihološko pripravo.
Fotografija: Tamara Zidanšek je prvovrstno presenečenje turnirja. FOTO: Benoit Tessier, Reuters
Odpri galerijo
Tamara Zidanšek je prvovrstno presenečenje turnirja. FOTO: Benoit Tessier, Reuters

Sanjskih predstav slovenske teniške igralke Tamare Zidanšek v Parizu, na enem najpomembnejših turnirjev na svetu, kar ni konec. Z današnjo uvrstitvijo v polfinale je že poskrbela za največji uspeh slovenskega tenisa v samostojni Sloveniji.

image_alt
Triler v Parizu: Zidanškova v polfinalu Rolanda Garrosa


A pravljice še ni konec, gremo do konca že ves čas poudarjajo v njeni ekipi, v kateri za psihološko pripravo skrbi Matej Lunežnik. Zidanškova je v Parizu že večkrat omenila, da je na področju psihološke priprave močno napredovala, to pa dokazuje na igrišču. Lunežnik skupaj s trenerjem in menedžerjem Marjanom Čukom že od prvega dne spremlja svojo varovanko na tribuni in očitno tudi skrbi za odlično vzdušje v ekipi. Po vsaki zmagi imajo kar že poseben obred. »Rompompom, še ne gremo domov!« po vsaki njeni zmagi odmeva z igrišč v Parizu.

Lunežnik pa ima za tem še eno nalogo. S Tamaro sta stavila, da bo po vsaki njeni zmagi bos odšel od stadiona do hotela, kar je približno uro hoje. Po uvrstitvi v četrtfinale je dejal, da bi že potreboval pedikuro, a obljubil, da bo brez težav stisnil zobe – do velikega in presenetljivega končnega zmagoslavja ga namreč ločita še vsega dva izleta brez obutve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije