Slovenski elitni sodnik prisoten na divji zabavi z drogo in s prostitutkami

Nogometni sodnik Vinčić zaslišan v aferi z orožjem in drogo.
Fotografija: Starleta Tijana Ajfon. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Starleta Tijana Ajfon. FOTO: Instagram

Slovenski nogometni sodnik Slavko Vinčić se je znašel v aferi, ki je odjeknila v Bosni in Hercegovini. Kot so poročali številni mediji v BiH, Srbiji in tudi Sloveniji, je bil mednarodni sodnik prisoten med veliko aretacijo, v kateri je policija zasegla drogo in orožje.  V veliki policijski akciji je bilo pridržanih 35 oseb, med bolj »znanimi« imeni je tudi starleta Tijana Ajfon.

Mediji v BiH in Srbiji so poročali, da je policija v okolici Bijeljine aretirala 35 ljudi. Kot pišejo, je šlo pri tem za organizirano zabavo s prostitucijo, z orožjem in s prepovedanimi drogami oziroma kokainom. Zabave se je udeležilo tudi nekaj slovenskih državljanov, med imeni, ki so jih v BiH in Srbiji spravili v javnost, pa je bilo tudi Vinčićevo. Mariborski sodnik, ki ima tudi izkušnje s sojenjem v elitni ligi prvakov, je bil zaslišan kot priča, njegova vloga pa ni točno definirana, piše portal Nogomania.

Portal 24ur.com piše, da Vinčić ni bil med organizatorji zabave, bil pa je prisoten med policijsko racijo. Dodajajo, da je predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn potrdil, da gre pri tem dejansko za slovenskega sodnika. Šlo naj bi za naključje –Vinčić je bil ob nepravem času na nepravem mestu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije