SP V KATARJU

Slavnega Neymarja poraz psihično uničil, po tekmi ga je tolažil 10-letni Hrvat (VIDEO)

Perišićeva otroka sta ga prišla tolažit ...
Fotografija: Neymar ni mogel zadržati solz. FOTO: Suhaib Salem, Reuters
Odpri galerijo
Neymar ni mogel zadržati solz. FOTO: Suhaib Salem, Reuters

Neymar je v soboto dejal, da je bil psihično uničen po izpadu Brazilije s svetovnega prvenstva v nogometu po enajstmetrovkah proti Hrvaški. Priznal je, da ga poraz proti Hrvaški boli bolj kot kateri koli drugi poraz v njegovi karieri. Kapetan brazilske reprezentance je na turnirju v Katarju izenačil uradni rekordni strelski izkupiček slovitega Peleja. Kljub temu je po tekmi jokal kot dež. Neymar ni dobil priložnosti, da bi tudi sam kot adut iz rokava selektorja Titeja zabil odločilno enajstmetrovko, saj je bilo po osmih strelih vsega konec.

»Psihično sem uničen. Vsekakor gre za poraz, ki me je najbolj prizadel, zaradi njega sem bil 10 minut po koncu tekme v telesnem krču, ohromljen, nakar sem planil v jok, solz nisem mogel zadrževati,« je Neymar zapisal v sporočilu na instagramu. »Na žalost bo bolelo zelo dolgo.«

Neymarja tolažil sin Perišića

Hrvati so preboj v polfinale SP v Katarju proslavljali z družinskimi člani. Na igrišču sta se po tekmi znašla tudi otroka hrvaškega reprezentanta Ivana Perišića 10-letni Leonardo in osemletna Manuela. Leonardo je bil pogumnejši od sestrice in se je približal Neymarju, ob katerem je bil varnostnik. Ta mu je skušal preprečiti stik, toda Neymar mu je dal znak, naj se umakne, in fantek je pristopil k objokanemu Neymarju in ga skušal potolažiti. Ganljivi prizor je hitro zakrožil po vseh spletnih omrežjih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije